İnanılmaz iddia: En büyük on kripto para gökyüzüne çıkacak!
İnanılmaz iddia: En büyük on kripto para gökyüzüne çıkacak!

İnanılmaz iddia: Boğa koşusu başlıyor. Kripto paralar gökyüzüne çıkacak!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasalarda düşüşün hakim olmasıyla birlikte, yeni bir boğa koşusu haberleri elbette kripto para severler ve kripto para yatırımcıları tarafından memnuniyetle karşılanacak. İnanılmaz iddia: Boğa koşusu başlıyor!

İnanılmaz iddia: En büyük on kripto para gökyüzüne çıkacak!

John McAfee ‘in görüşlerinin oldukça “boğa merkezli” olmasına rağmen, iyi bilinen bir kripto para uzmanı olduğu bilinmekte. Ancak John McAfee kendi tahminleri ve fikirleriyle kripto para sektöründe çok fazla popüler. Kısacası John McAfee’in, kripto para birimlerine çok güçlü bir inancı var ve onların büyük değerleri hedeflediğine inanıyor. John McAfee, son attığı tweetlerde şunları söylüyor:

Kurumsal yatırımcılar kripto para sektörüne intikamla girmeye hazırlanıyor. Genellikle uzun vadeli yatırımcılardır ve piyasaya milyarlar pompalayacaklar. Çatıya doğru hızla ilerlemek için ilk on kripto parayı bekliyoruz. Altkoinlerin büyük kısmının yakından takip edilmesi gerekiyor.

Aslında John McAfee, fiyatların düşük olmasıyla birlikte, çok büyük ölçekli yatırımcıların kripto para birimlerini satın almanın ve yatırım yapmanın eşiğinde olduğunu söylüyor. Bu durumun, en büyük on kripto paranın gökyüzüne çıkmasına neden olacağını belirtiyor. Buna karşılık, bu gelişme piyasaların geri kalanını yukarı doğru bir yörüngeye taşıyacak ve altkoinlerin çoğuda bu yükseliş trendini takip edecek.

“Kurumsal yatırımcılar kripto para sektörüne intikamla girmeye hazırlanıyor.”

Bitcoinist.com da bu konuda bir yorumda bulundu. John McAfee’in iddialarının henüz somut bir kanıtla pekiştirilemediğini belirtmekle birlikte, birçok büyük firmanın piyasaların önemli ölçüde düşmesine rağmen kripto paralarla ilgilendiğini belirtmekte. Bitcoinist.com’da konuya yönelik şu ifadeler yer almakta:

John McAfee, iddiaları için herhangi bir destek sağlamadıysa da, son zamanlarda haberleri yapılan kripto paralarda kurumsal ilginin olduğu konusunda birtakım haklılıkları var. Birkaç gün önce, Coinbase kurumsal kripto para birimi yatırımcılarını hedef alan dört yeni ürün piyasaya sürdü. Ayrıca Goldman Sachs büyük yatırımcılara da Bitcoin ticaretini açmayı planlıyor.

Uzmanlar, piyasanın yeni bir fiyat rallisine eşlik edeceğini düşünüyor

Daha önce belirttiğimiz gibi, uzmanlar piyasaların 2017’nin sonunda ve 2018’in başında gördüğümüz dalgalanmalara benzer bir şekilde fiyat yükselişlerine tanıklık edeceğini tahmin ediyor. Genel olarak, kripto para birimleri cazip yatırım fırsatları olan varlıklardır. Büyük kurumsal yatırımların bir sonucu olarak, bazı pazar artışlarının yakında üstesinden gelebileceğini görebiliyoruz. Elbette, bu durum garanti edilemez. Bu nedenle, John McAfee’nin sözleri bile bir yatırım tavsiyesi olarak görülmemeli.

Genel olarak, pozitif kalıyoruz. Piyasalar bu aşağı yönlü baskıdan kurtulacak olsa da, bunun ne ölçüde gerçekleşeceğinden emin olamayız. Ancak kripto para piyasalarının yıl boyunca pozitif kalmaya devam edeceğinden analistler emin. Şu an yapılması gereken piyasadaki hareketleri izlemek ve sonucunda ortaya çıkacak olan fiyat rallisine eşlik edebilmek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin