XRP
XRP, 1 dolara ulaşmadan önce bu kritik direnci kırmalı

24 Ekim XRP analizi: XRP/USD’de bugün bu destek noktası belirleyici olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası genelinde dün sert düşüşler görüldü. Teknik görünümün alarm verdiği piyasalarda oluşan yüksek volatilite, aşağı yönlü bir hareketin şiddetli şekilde gerçekleşmesine neden oldu. Bu durumdan etkilenen XRP, Eylül ayının son haftası başlattığı yükseliş trendinin altında kalarak 0,2479 dolar seviyesine kadar geriledi. Ancak bu seviyede uzun kalmayan Ripple tokeni ardından 27 sentin hemen altında denge buldu.

Grafiğe baktığımızda ise XRP için düşüş tehlikesinin hala devam ettiği görülüyor. Zira XRP/USD paritesi sabah saatlerinde 50 günlük hareketli ortalamanın(0,2688 dolar) hemen üzerinde seyrediyordu. Bu seviye aynı zamanda hemen hemen 4 saatlikte 200 MA’nın (0,2698 dolar) bulunduğu nokta. Bu durum XRP için 0,2688-0.27 dolar aralığını önemli bir destek noktası yapıyor.

Gün içerisinde bu önemli destek seviyesinin altında görülebilecek 4 saatlik kapanışlar XRP’nin 25 sentin altını yeniden test etmesine neden olabilir.

XRP/USD paritesinin yeniden toparlanma görmesi için ise günün ilerleyen saatlerinde 0,2710 değerinin üzerinde kapanışlar görmesi çok önemli.

Önemli teknik göstergelere baktığımızda XRP için şu an aşırı satım koşullarının oluştuğunu görebiliyoruz. Bu durum kısa vadeli toparlanma için olumlu algılanabilir. Zira piyasa katılımcıları, aşırı satılmış bir finansal varlığı alma niyetine girebilirler. Ancak bu noktada alım yönlü hacimler son derece önemli hale geliyor.

XRP ile ilgili tüm önemli gelişmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin