24 Ağustos Litecoin (LTC) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi
24 Ağustos Litecoin (LTC) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi

24 Ağustos Litecoin (LTC) ve Tezos (XTZ) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin’in 11.400 dolara düşmesinden sonra, kripto piyasası hafta sonu birçok coin için kırmızı renkteydi. Bu haberin yazıldığı sırada ise BTC 11.760 dolarda ve iyileşme sinyalleri veriyor. Büyük hacimli altcoinler mütevazı fiyat artışları görürken bazıları geri çekilmelerinin tamamlandığını ve önceki yükseliş trendinin devam edebileceğini ima ediyor. Litecoin önemli destek seviyelerinin üstünde kalmaya devam ediyor. Tezos ise daha yüksek dipler görerek toparlanmaya başladı.

Litecoin (LTC)

Litcoin, reddedilmeden önce 66 dolara yakın bir zirveye ulaştı. 60 dolarlık bölgede desteğin hemen üzerinde işlem görüyor.

Chaikin Para Akışı pozitif bir değere sahip. Yani para piyasaya akıyor ve alıcıların ilgisi yüksek. Litecoin’in dirence doğru başka bir adım atmadan önce yukarıdaki desteği pekiştirmesi mümkün. Mevcut desteğin kaybı, fiyatı 56 dolara ve hatta muhtemelen daha da altına düşürebilir.

4 milyar dolarlık piyasa değeri ile 7. sırada yer alan Litecoin, yakın zamanda Greyscale’in Litecoin Trust’ı halka açtığına yönelik haberlerinin ardından yatırımcılar arasında heyecana sebep olmuştu.

Tezos (XTZ)

13. sıradaki kripto para birimi, kısa vadede bir yükseliş trendine girmiş gibi görünüyor. Son iki haftanın düşüş trendinden bir kırılma görebiliriz.

4,47 dolara dokunduktan sonra Tezos yeni zirveler kaydetmeyi başaramadı. Satış baskısı ile karşı karşıya kalan XTZ için son 24 saat ise oldukça pozitif geçiyor. Kripto para birimi 3,76 dolara ulaşmış durumda.

RSI 54 değerini gösterdi. RSI 50’nin altına inmediği sürece yükseliş trendi hâlâ aktif demektir.

Ayrıca XTZ’nin satış baskısıyla karşı karşıya kalması da olası ki bu da onu 3,6 dolarlık desteğin altına ve kanalın dışına itecek ve yükseliş trendini geçersiz kılacaktır.

Bu arada ünlü bir kripto stratejisti, düşük değerli iki kripto para biriminin yakında uçuşa geçeceğini iddia etti. Detaylar buradaki haberimizde.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin