Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”
Ünlü analist uyardı: “Bitcoin’de yatırımcı içgüdüsü hayal kırıklığına uğratabilir”

Ünlü analistten yeni Bitcoin tahmini: “Orta vadede bu seviyeyi görebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 12.000 doların üzerine çıkıp kalıcı olma mücadelesini sürdürürken bir analist, kripto para biriminin orta vadede 15.000 dolar seviyesinin üzerine çıkacağını iddia etti. Analistin Bitcoin tahmini tutarsa fiyatın bunun üstüne ilerleme ihtimali de var.

Josh Olszewicz: “Bitcoin 15.800 dolara yürüyebilir.”

Ünlü analist Josh Olszewicz, pazartesi günkü tweet’inde, Andrews’ Pitchfork adlı popüler bir trend kanalı aracında Bitcoin yükselişini resmetti. Analist kripto para biriminin 15.800 dolara doğru bir boğa koşusunu deneyebileceğini, çünkü söz konusu seviyenin Pitchfork’un medyan çizgisi olduğunu söyledi.

Andrews’ Pitchfork aracının tanımı, fiyatın her zaman medyan çizgisine doğru yöneldiğini belirtiyor. Yatırımcılar uzun vadeli piyasa eğilimlerini tanımlamak için söz konusu seviyeyi belirliyor. Bu nedenle, eğer fiyat bunun üzerine çıkarsa varlığın Pitchfork’un en yüksek direnç trend çizgisine doğru yükselişine devam etme olasılığı da var.

Ancak tersine bir senaryoda, yani medyan çizgisinin altına inilirse, Pitchfork’un en düşük destek trend çizgisine doğru bir düşüşe geçme ihtimali de var. Analiste göre bu risk göz ardı edilmemeli.

Olszewicz, Bitcoin fiyatının şimdilik medyan çizgisinin altında olduğunu söylüyor. Ancak aşağıdaki grafikte gösterildiği gibi, kripto para biriminin en düşük desteğe düşmektense orta seviyeyi test etme olasılığını artıran agresif sıçramasına da dikkat çekti.

Olszewicz, trendin erken aşamasındaki üç pivotu işaret ederken, “Aralık 2018, Haziran 2019 ve Mart 2020’de bağlantı noktalarıyla potansiyel yeni bir Bitcoin PF ortaya çıktı.” dedi.

“Orta hat şu anda 15.800 dolara yakın.” diye de ekledi.

Bu arada yeni haftaya başlarken kripto para piyasalarına bir bakış atmak isterseniz buradaki haberimizi okuyabilirsiniz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin