Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü
Bitcoin SV ve NEM fiyat analizi: BSV ve SEM teknik görünümü

24 Ağustos kripto para piyasası görünümü: En çok kazananlar, kaybedenler ve Bitcoin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Büyük fiyat gelişmeleriyle karşı karşıya kalmadığımız, nispeten sakin bir hafta sonunun ardından Bitcoin yavaş yavaş iyileşiyor. BTC şu anda 11.700 dolar civarında işlem görüyor. ETH ise bir kez daha 400 dolara yaklaşırken, büyük hacimli altcoinler Bitcoin’i takip ediyor. 24 Ağustos kripto para piyasası görünümüne hoş geldiniz.

Bitcoin, Ethereum ve Ripple yönünü yukarı çevirdi

Son 24 saat içerisinde yönünü yukarı çeviren Ethereum ve Ripple, son birkaç gündür büyük bir dalgalanma yaşamamıştı. ETH şu anda %1’den az bir artışla 393 dolara yükselirken, XRP %1’in biraz üzerinde artışla 0,285 doları gördü.

Chainlink ve Cardano, sırasıyla 15 ve 0,124 dolara düştüler. Öte yandan, Litecoin %4 artışla 61 dolara, Crypto.com Coin %2 artışla 0,17 dolara ve Bitcoin Cash de %2 artışla 290 dolara çıktı.

İlk 20 kripto para birkaç etkileyici fiyat yükselişi daha gördü. Tezos yaklaşık %6 artışla 3,67 dolara, NEO %4,5 artışla 19 dolara, Cosmos ise %12 artışla 8 doların üzerine çıktı.

En çok kazanan ve kaybeden kripto para birimleri

En etkileyici kazançlar ise daha düşük hacimli kripto paralardan geldi. Aragon (%26), Swipe – SXP (%15), Basic Attention Token – BAT (%14), NEM (%13,5), Siacoin (%11), Terra (%11), JUST (%10,3) ve THETA (%10) hepsi çift haneli artışlar gördü.

Bunun aksine, Augur cumartesi günü zirve yaptıktan sonra arka arkaya ikinci gün için değerinin %6’sını kaybetti. Ren %5,66, Bytom %5,6 ve Yearn.Finance de %4 düştü. Bununla birlikte, 13.000 doların üzerinde fiyatlandırılan YFI, hâlâ BTC’den daha pahalı. Şirket, kısa süre önce toplam kilitli değerini (TVL) 1 milyar doların üzerine taşımayı başardı.

BTC sakin ilerliyor

Çoğu altcoin’den farklı olarak, Bitcoin’in son fiyat hareketleri biraz daha istikrarlıydı. BTC, geçtiğimiz pazartesi günü 12.500 dolara yükseldikten bu yana fazla dalgalanma görmedi. Neredeyse bir hafta boyunca BTC, 11.400 ile 11.800 dolar arasındaki 400 dolarlık alanda işlem görüyor.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) bile bundan şikayet ederek “Bitcoin bana bir stabilcoin gibi geliyor. Çok yavaş yükseliyor.” dedi.

Bu arada Çin’in dijital para birimi DCEP’de sona geldiği söylentileri yayılıyor. İlgili haberimizi buradan okuyabilirsiniz.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin