23 Şubat Kripto para piyasası
23 Şubat Kripto para piyasası

23 Şubat Kripto para piyasası durum analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Şubat Kripto para piyasası, dün Fransa kaynaklı düşüşten sonra bugün yine toparlanma sinyalleri verdi. 10.000 doların altına sarkan Bitcoin, tekrar 10.400 dolar seviyelerine geri döndü.

Gün boyunca kripto para piyasası, piyasa değerini yaklaşık %1.3 arttırdı. Bugünkü değeri 462,7 milyar dolar olan pazar, hafta sonu 500 milyar dolarlık eşiğe meydan okumak için mükemmel bir konumda.

23 Şubat Kripto para piyasası

toplam pazar payı

BTC / USD

Küçük yukarı sıçrama ile  Bitcoin fiyatı perşembe günü altına indiği 10.000 dolarlık psikolojik barajın tekrar üstüne çıktı. Şu anda Bitcoin, Bitfinex’te günlük 10,199 dolar ile %1,4’lük bir artıştayken, dün test ettiği 9,583 dolara göre %6 artış yaşadı. Bitcoin’in şu anda 174.1 milyar dolarlık bir piyasa değeri var ve toplam pazar payı %38.5 civarında.

btc-usd

Bugun yaşanan orta düzeydeki toparlanma sebebi muhtemelen, hisse senedi ticareti uygulaması Robinhood’un Ocak ayında ilan edilen kripto para ticareti hizmetini aktif olarak hayata geçirmesi oldu.

Hizmet şimdilik şu anda yalnızca beş ABD eyaletinde sınırlı sayıda kullanıcı tarafından kullanılabiliyor ancak şirket önümüzdeki aylarda bunu hızla genişletmeyi planlıyor. Robinhood’un 4 milyon kayıtlı kullanıcısının yakında Bitcoin ve Ethereum’u ticaret yapma olanağına sahip olması olması ile Bitcoin ve Ethereum’un yükselmesi bekleniyor.

ETH / USD

Bitcoin psikolojik açıdan önemli bir psikolojik noktaya geri dönmeyi başarmış olsa da, daha ileriye hamle yapamadı. Ethereum fiyatı %6’lık bir ralli yakalayarak Bitfinex’te 867 dolara kadar yükseldi. Ethereum’un piyasa değeri şu anda 85.5 milyar dolar seviyesinde ve pazar payı %20’nın biraz altında.

et-usd

Altcoinler

Altcoinler ise inişli çıkışlı bir grafik sağladı.

altcoin

Ripple fiyatı ve Bitcoin Cash fiyatları %2 arttı ve şu sıralar 0,95 dolar ve 1,272dolardan işlem görüyor. Bu arada Litecoin ve Cardano, önceki günkü düzeylerinde istikrarlı bir seyir izledi.

EOS %4 yükseliş ile Ethereum’dan sonra Top 10 coin içinden en çok yükselen 2. coin oldu. NEO ise %1 yükseliş gösteri. Steallar %1 düşüş işe 0,36 dolar ve IOTA ise %2 yükseliş ile 1,75 dolar seviyesine geldi.

CCN

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin