1 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar
1 Ekim Ripple fiyat analizi: XRP için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

23 Ocak Ripple analizi: XRP fiyatı için sıradaki durak, anahtar seviyeler, destek ve direnç noktaları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple 25 sentten ayı yönlü bir doğrulamaya girdi ve 0,22 doları hedefliyor. Teknik göstergeler XRP fiyatı için düşüş yönlü eğilimi doğruluyor.

Son 24 saat pek çok kripto para birimi için kötü geçti. XRP, düşüş baskısını 25 sentte hissetmeye başladı ve %61.8 Fib geri çekilme seviyesinin biraz üzerine, 0,1643 dolardan düşük bir salınım seviyesine göz kırptı.

Bugün yaşanan düşüşler, artan kanal desteğinin altında kırıldı. Hareket, satıcıların sahip olduğu güveni ve fiyat üzerindeki tutuşunu artırıyor gibi görünüyor. Reddetmeler, 22 sentteki desteği test edecek gibi görünüyor.

1 saatlik XRP / USD grafiği

Teknik analiz, devam eden düzeltmenin Amerikan ticaret oturumu boyunca devam edebileceğini gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) düşüş tablosunda iki katına çıktı. RSI aşırı satılmadığı sürece, Ripple düşüş baskısı ile uğraşmaya devam edecek. Buna ek olarak, Elliot Dalga Osilatörü yeni bir düşüş seansı başlattı.

Bu arada, 100 Hareketli Ortalama 0,2335 dolarlık kısa vadeli destek sunmaya devam edecek. 22 sentlik destek verilecek olsaydı, XRP 21 sent ve %23.6 Fibo dahil daha düşük seviyelerde destek bulmaya odaklanacak.

Temel seviyeler

  • Cari fiyat: 0,2235 dolar
  • Bağıl değişiklik: -0.0092
  • Yüzde değişimi: %-4,3
  • Trend: Ayı
  • Oynaklık: Yüksek

Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin