level
Level CEO'su Chris Slaughter: Borsalar kullanıcının “bilgi eksikliğinden” yararlanarak para kazanıyor

Bugünün arbitraj fırsatları ile düşüş piyasasında bile kâr edebilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında, arbitraj fırsatları asla göz ardı edilemez. Bu ticaret yöntemi bazı küçük riskler içeriyor olsa da heyecanlanmak için hala çok şey var. Ticarette kâr elde etmenin ne kadar zor olduğunu düşünürsek, borsalar arasındaki altcoinleri tersine çevirmek, çok az çaba harcayarak bazı hızlı kârlar sağlayabilir.

Arbitraj fırsatları sunan kripto paralar ve borsa detayları

IOTA (Gate/Binance)

IOTA, Nordic Semiconductors ve NTNU Universitesi kripto dünyasında genişlemeye devam ediyor

Farklı borsalar ve ticaret platformları arasındaki fiyat farkına daha fazla odaklanılması gerektiği açıkça görülüyor. Gate’de MIOTA satın almak ve Binance‘da satmak, yatırımcıların gün boyunca keşfetmek isteyebilecekleri bir seçenek. Şu an itibariyle, her iki borsa arasında %2,9’luk bir fark var ve bu da hızlı bir şekilde art arda çok kolay kâr elde edilmesini sağlıyor.

Cardano (Kraken/Gate)

Cardano Vakfı yönetimindeki değişiklikler

Dün Cardano için çok benzer bir arbitraj olmasına rağmen, Kraken ve Gate arasındaki fiyat farkının yaklaşık 24 saat sonra hala muhafaza edildiği görülüyor. Kraken’de ADA satın almak ve onu Gate’de satmak, herhangi bir spekülatör için oldukça cazip olması gereken net %2’lik bir kâr sağlayabilir. Genel likiditeye bağlı olarak bu fark, genel olarak oldukça olumlu bir güne yol açabilecek birden fazla işlemle kullanılabilir.

Monero (Kraken/Poloniex/HitBTC)

Cardano (ADA) parasının konumunu Monero tehdit ediyor

Üst üste dördüncü gün için Kraken borsasındaki Monero fiyatı, HitBTC, Poloniex ve Gate’e göre önemli ölçüde daha düşük. XMR’yi bu borsada satmaya karar vermek %2’ye kadar kâr getirebilir. Bu fırsattan erken aşamada faydalanmak iyi bir tercih olabilir.

Dash (Kraken/ HitBTC/Gate)

doge holo dash

Dash için arbitraj fırsatları, yukarıda özetlenen Monero’ya çok benzer. Kraken’de HitBTC, Poloniex ve Gate’e kıyasla daha düşük bir fiyatın olduğu düşünüldüğünde, kurulumun çok benzer göründüğü açık. Bu arbitraj fırsatıyla ilişkili potansiyel kazançlar bile neredeyse eşit, zira trader’lar bu fırsatı değerlendirdikten sonra %1,5 ila %2 arasında bir kâr elde etmeyi bekleyebilir.

Stellar Lumens (Kraken/KuCoin/Bitexen)

Stellar Lumens (XLM) projesi ve sektöre faydaları

XLM‘nin fiyatının farklı borsalar ve işlem platformları arasında farklı olmadığı bir gün yok. Bugünün baskısında, Kraken’deki değeri KuCoin, Bitexen, HitBTC ve hatta Gate’e göre çok daha düşük. Bu fiyat açığını keşfetmek, kullanıcılara esas olarak toplam platform likiditesine bağlı olmakla birlikte, kabaca %2,2’lik bir kazanç sağlayacak. Öyle olsa bile, XLM oldukça likit bir pazar ve gün boyunca daha fazla fiyat farkı olabilir.

Ethereum (Bitstamp/OKEx/Livecoin)

Ethereum Classic Labs, yılda 20 ila 24 girişimi destekleyecek

Bitstamp’ta ETH satın almak ve Bitfinex, Binance, KuCoin, HitBTC, Paribu, BtcTurk, CEX ve Bittrex üzerinde satış yapmak, %2 veya biraz daha az kâr sağlayabilir. Bu piyasayı, daha cazip hale getiriyor. Çünkü öncelikle, listedeki diğer tüm altcoinlere benzer kârlarla ilgili daha fazla borsa var.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin