ether
Analiz: Constantinople Hard Forku Ether pazarını nasıl etkiler?

23 Kasım Ethereum fiyat analizi ve son Ethereum gelişmeleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Kasım Ethereum fiyat hareketleri için kritik noktalar şu şekilde:

  • Dün 140 dolar seviyesini geçemeyen Ethereum, tüm günü satıcılı geçirerek 130 doların altına sarktı.
  • Gün sonunda 120 doların altını test eden ETH/USD paritesi sonraki toparlanma hareketi ile günü 125 dolar civarında kapattı.
  • 125 dolar seviyesinde toparlanma mücadelesi veren Ether üzerinde ağır satış baskısı devam ediyor.

Ethereum son geldiği fiyat ile 2017 Mayıs ayı fiyatlarına kadar gerilemiş oldu. Destek seviyelerine tutunmakta zorluk çeken Ether, böylece her geçen gün yeni dip seviyeler deneyerek hareket ediyor. Piyasanın toparlanmaya başlaması için önemli katalizörlerin olmaması ve Ethereum fiyatını oldukça olumsuz etkilerken, ICO projeleri ile yükselen kripto paranın bugünlerde yine ICO projelerinin yavaş seyretmesi ile aşağı doğru kaydığını görüyoruz.

Aşağı yönlü görünümün devam etmesi durumunda ise ilk etapta 100 doların altını görme olasılığı kuvvetlenen Ethereum için düşüşün daha da derinleşebileceği söylentileri hızla yayılıyor.

23 Kasım Ethereum haberleri

İkincil piyasalarda değer kaybetmeye devam eden Ethereum’un protokolünde güncellemeler devam ediyor. Son olarak Ethereum ağında Proof-of-Work (POW) modelinden Proof-of-Stake (POS) modeline geçişi sağlayacak yeni Serenity güncellemesi yayınlandı. Bu güncellemenin 2018’in son aylarında Ethereum’a ivme kazandırması bekleniyor.

Bu güncellemenin özellikle maliyetleri düşürmesi bekleniyor. Stake modeline geçilmesi madenciliğin yerini alacağından “staker”lar blok ödülleri ve işlem ücretleri kazanarak pasif gelirler elde edebilecekler. Ayrıca bir “stake node”unun çalıştırılması için gerekli olan tutar Ethereum 2.0’da 32 ETH olarak biliniyor. Ether fiyatının ise bu dönemlerde düşük olması yeni protokol için bir avantaj sağlayacak. Öyle ki 5000 doların altına düşen işlem maliyetleri ile daha çok “Staker”ın ağa katılıp, verimliliği artırması bekleniyor.

Kripto borsaları Ethereum güvenlik açığı hakkında uyarıldı

Son haberlerde Ethereum için bir de olumsuz gelişme bulunuyor. Ethereum akıllı sözleşmeleri ve dApps geliştiricisi Level K şirketi, gönderilen Etherlerin alınması esnasında büyük miktarlarda GasToken üretimi yaparak Ethereum çerçevesinde kötü sonuçlar doğurabilme riski konusunda uyardı. Şirket, bu güvenlik açığı hakkında hızlı bir şekilde tüm kripto borsalarına bilgi verildiğini dile getirdi.

Ethereum alımı esnasında büyük miktarlarda GasTokeni üretilmesi ise teoride kötü niyetli kişilerin haksız kazanç elde etmesi ile borsaları zarara uğratma olasılığı bulunuyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin