Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için izlenecek önemli seviyeler
Bitcoin Cash analizi: BCH için sıradaki hamle ne olacak?

23 Eylül Bitcoin Cash fiyat analizi: BCH için beklenen seviyeler ve önemli noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash fiyat hareketleri, Bitcoin ile büyük bir benzerlik gösteriyor. İkisi arasındaki güçlü korelasyon, BCH’nin hisse senetleri ile bir korelasyon güden BTC’nin liderliğini takip etmesine neden oluyor. Aşağıdaki grafik, üç varlık arasındaki koordineli korelasyonu gözler önüne sermekte.

Bitcoin Cash / Bitcoin / SP korelasyonu
Bitcoin Cash / Bitcoin / S&P korelasyonu

BTC ile BCH arasındaki korelasyon azalmış olabilir ancak gücünü yine de kaybetmiş sayılmaz. 0,81692’de iken BTC-S ve P arasındaki korelasyon 0,21582’de kaldı. Ancak BCH-S ve P 0,23013 ile daha yüksek bir ilişki gösteriyor. Dolayısıyla BCH’nin hareketi sadece Bitcoin’den ve hatta hisse senetlerinden de bağımsız değil.

Son olarak 230 dolardan 214 dolara gerileyen BCH fiyatı istikrarsız piyasadan en iyi şekilde yararlanmaya çalışırken trader’ları fiyat dalgalanmasının trendine karar vermekte zorluyor.

3 günlük Bitcoin Cash fiyat grafiği
3 günlük Bitcoin Cash fiyat grafiği

Yukarıdaki kısa vadeli BCH grafiği, dijital varlığın fiyatının 213,82 dolarlık önemli desteğe yakın olduğunu gösteriyor. Dijital varlık, yükselen kanal modelinden çıktı. Ancak bu fiyat artışını, azalan bir kanala yol açan aşağı doğru eğimli bir fiyat izledi. BCH fiyatının bu modelden düşme olasılığı yüksek.

Formasyon düşüş eğilimi gösterdiğinden, göstergeler piyasadaki mevcut eğilimle çelişmiyor. Bollinger bantları açılıyor ve piyasada daha fazla oynak olduğunu gösteriyor. Sinyal hattı ise mum çubuklarının üzerinde bir pozisyon aldı ve bu da fiyat eğiliminin şu anda daha düşük hareket ettiğini ortaya koyuyor.

50 hareketli ortalama, piyasadaki aşağı doğru baskıyı gösteriyor ve mum çubuklarının üzerinde. Gösterge potansiyel bir kırılmaya işaret ederken Göreceli Güç Endeksi, BCH için bir denge durumunu gösteriyor.

23 Eylül BCH fiyat grafiği
23 Eylül BCH fiyat grafiği

Fiyat eğiliminin tersine dönmeye çalıştığı bu günlerde görünür aralık, söz konusu dönem için 214,69 dolarda kontrol noktasını belirledi. Bu nokta, en yüksek işlem hacmine sahip olduğu için güçlü bir destek görevi görebilir. Fiyat dijital varlık için büyük hacme tanık olan 215,13 ila 214,32 ABD doları aralığında bir süre konsolide olabilir.

Bu arada 23 Eylül Ripple fiyat analizi için buradaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin