23 Aralık Ethereum ve Zcash fiyat analizi: ETH ve ZEC'te son durum
23 Aralık Ethereum ve Zcash fiyat analizi: ETH ve ZEC'te son durum

23 Aralık Ethereum ve Zcash fiyat analizi: ETH ve ZEC’te son durum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç saat içinde listelerde birçok büyük kripto paranın kırmızıya dönmesi nedeniyle altcoin piyasası da zor dakikalar geçiriyor. Bitcoin hakimiyeti bu yazı yazılırken %68,68’e yükseldi. Ethereum son saatlerde 640 dolarda reddedildi ve 583 dolarlık destek seviyesini test etmesi muhtemel görünüyor. Zcash ise bir kez daha talep bölgesine yöneldi.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

615 dolar seviyesi, kasım ayının sonundaki fiyat hareketiyle kanıtlandığı üzere, ETH fiyatı için bir tavan oldu. Bir hafta önce ETH 677 dolara yükseldiğinde, yukarı yönde bir kırılma meydana geldi ancak fiyatlar sonra hızla 640 dolara düştü.

Bu seviye, fiyatın azalan bir üçgen modeli oluşturması ve ETH’nin 600 dolara düşmesine neden olan bir satış dalgası görmesi nedeniyle birkaç gün korundu.

600 ile 615 dolar arasında likidite cebinin dışında bir hareket, ETH’nin bir sonraki yönünü belirleyebilir. RSI, nötr 50’nin altına düştü ve düşüş trendini belirtmek için dirençle aynı çizgiyi yeniden test etti.

Birkaç saat önce 640 dolar seviyesindeki ret ile birleştiğinde, ETH’nin önümüzdeki günlerde 583 dolara bir hareketlenme görmesi iyiden iyiye olası hale geldi.

Zcash (ZEC) fiyat analizi

ZEC, iki hafta önce simetrik bir üçgenin dezavantajın yaşadı ve talep bölgesinden 62 dolara sıçradı. 75 dolara kadar yükseldi ancak rallinin arkasında alıcı tarafı çok da güçlü değildi.

OBV, son haftalardaki istikrarlı satış hacmini vurguladı. Boğalar piyasalarda herhangi bir çekiş elde edemedi ve satıcılar fiyatı 72 ve 66 dolar seviyelerinin altına geri zorlamayı başardılar.

ZEC, 62 dolarlık bölgeye geri döndü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin