BSV ve diğerleri
5 en iyi kripto performansına genel bakış: BSV, XEM, TRX, BNB, BTC

22 Temmuz kripto para piyasası görünümü ve gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bu haftaki yükseliş hızını devam ettiriyor. Piyasanın en büyük ilk 10 kripto parası yeşil alanda işlem görüyor. Bitcoin (BTC) fiyatı güne artışla başladı ve güçlü bir şekilde yeniden toparlanıyor.

Kripto para piyasası bu haftaki yükseliş hızını devam ettiriyor

Coin360 verilerine göre ilk 10 altkoin gün içerisinde %8’e varan artış yaşadı. Bitcoin ise bu seviyenin biraz altında kaldı. Yazım sırasında 7.517 dolardan işlem gören Bitcoin, gün içerisinde  en düşük 7.259 dolar seviyesini gördü.

En büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum (ETH) ise son 24 saat içerisinde yaklaşık %5 oranında değer kazandı ve 466 dolara yükseldi. Ethereum 18 Temmuz’da haftalık bazda %8 artış göstererek 500 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Kripto para piyasasının toplam değeri son 24 saat içinde yaklaşık %2 artarak 282 milyar dolar seviyesine geldi. Ancak bu rakam hafta başındaki 300 milyar dolar olan seviyenin hala altında.

En çok değer kazanan kripto paralar Cardano ve Tether oldu

CoinMarketCap sıralamasında ilk on kripto para arasında en iyi performansı gösteren Stellar %8 oranında, IOTA ise %5 oranında değer kazandı. En az değer kazanan kripto para ise Cardano oldu. Fakat Cardano haftalık büyüme rakamları hayli etkileyici: %23.

Chicago Ticaret Borsası (CME), 20 Temmuz’da Bitcoin vadeli işlemlerinin hacminin yılın birinci çeyreğine kıyasla %93 arttığını belirtti. Bitcoin vadeli işlemlerinin sayısı da ikinci çeyrekte %58 oranında arttı. Ayrıca 20 Temmuz’da BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin’in 50 bin dolara ulaşmadan önce bir kez daha 5 bin dolar seviyesine düşeceği öne sürdü.

Cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin