XRP analizi
XRP analizi: Düşen kanal içindeki XRP, bir yükseliş kırılımı gerçekleştirebilir mi?

22 Kasım XRP fiyat analizi: XRP negatif bölgede yatay seyrediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

22 Kasım XRP fiyatı ile önemli noktaları şu şekilde belirledik:

  • XRP 46 sentin altında kalarak içinde bulunduğu kanal hareketinde negatif bölgede bulunuyor.
  • Dün 47 sent seviyesinde kanal orta çizgisini deneyen XRP, yükseliş hareketinde başarısız olunca kripto para fiyatı yeniden kanalın alt çizgisine test etti.
  • Dünkü 4 saatlik fiyat kapanışlarının 44 sentin üzerinde kalması alt bölgenin sağlam bir destek olduğunu gösteriyor.

22 Kasım XRP fiyat hareketleri

Dün sakin bir seyir izleyen XRP, ortalama 45 seviyesinde el değiştirdi. İşlem hacimlerin düşük seyrettiği kripto parada genel düşüş eğiliminin pozisyonunu koruduğu görülüyor.

Yukarı yönde 0,4660 dolar üzerinde görülebilecek fiyat kapanışları XRP/USD paritesinin yükselişini tetikleyici yönde olacakken aşağı yönde 43 – 42,5 sent önemli bir destek alanı olarak karşımıza çıkıyor.

Diğer yandan mevcut fiyat hareketlerine göre 100 hareketli ortalamasının 4 saatlikte 200 hareketli ortalamasını aşağı yönlü kırma girişiminde olduğu görülüyor. Bu aşağı yönlü geçiş gerçekleşirse XRP’de satış baskının daha da artacağını görebiliriz. Bu olası baskının artışı ise destek seviyesinin kırılması ile sonuçlanırsa XRP’de kayıpların artabileceğini söyleyebiliriz.

Daha uzun vadeli görünümde XRP fiyatının şu an önemli bir destek eşiğinde olduğunu da görüyoruz. Fiyat son iki gündür 200 günlük ortalaması olan 0,4450 seviyesine tutunmaya çalışıyor. Ayrıca 0,4620 dolar seviyesinde bulunan 100 günlük ortalamada XRP için önemli bir direnç seviyesi.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik XRP/USD grafiğinde;

  • MACD düşüşünü yavaşlatmış durumda. MACD histogramının yeşile dönmesi ilk direnç seviyesi olan 0,4620’nin geçilmesi için destek olabilir.
  • Stokastik osilatör yeni gün ile beraber aşırı satım bölgesinden çıkmış durumda. Pozitif bir gelişme olan bu hareket, yükseliş yanlı olarak yorumlanabilir.
  • RSI 50 seviyesinin altında olup, satış yönlü görünümünü koruyor.
  • CCI göstergesi de negatif bölgedeki konumu ile zayıf bir trendi işaret ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin