22 Kasım Monero, NEM ve VeChain fiyat analizi
22 Kasım Monero, NEM ve VeChain fiyat analizi

22 Kasım Monero, NEM ve VeChain fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin hakimiyeti, yazının yazıldığı sırada, son 24 saat içinde biraz düştü ve %65.05 olarak gözlendi. Piyasanın altcoinleri söz konusu olduğunda, Monero düşüş eğilimi gösterirken, NEM son birkaç gün içinde güçlenerek toparlandıktan sonra güçlü bir direnç seviyesi altında işlem görüyordu.

Son olarak VeChain, azalan bir kanaldan çıktı ve grafiklerde küçük bir geri çekilme gerçekleştirdi.

Monero (XMR) fiyat analizi

Monero, NEM, VeChain Price Analysis: 22 November

XMR, direnç seviyesini 127.4 $’a yükseltti, ancak destek seviyesi olarak seviyeyi tutamadı.

Monero, fiyat ve momentum göstergesi (RSI) arasında düşüş eğilimi gösteriyordu. XMR önümüzdeki saatlerde daha fazla kayıp yaşayabilir.

110.09 $’dan 129.72 $’a yükselişin düşük seviyesinden hareket için Fibonacci geri çekilme seviyeleri, XMR’nin yükseliş trendine devam etmeden önce %38.2 veya %50 seviyelerine geri dönebileceğini gösterdi.

Bununla birlikte, fiyat, alçalan kanaldan çıktıktan sonra bir dizi yüksek düşüşler oluşturduğundan, yükseliş eğilimi oyunda kaldı.

NEM (XEM) fiyat analizi

Monero, NEM, VeChain Price Analysis: 22 November

XEM, piyasadaki boğalar inisiyatifi ele geçirip fiyatları 0.135 $’a kadar geri çekmeden önce desteği 0.115 $’da test etmek için yükselen bir kanalın altına düştü.

Yazının yazıldığı sırada, XEM 0.13 $’a küçük bir düşüş görecek gibi görünüyordu. MACD hattı ve Sinyal hattı birbirinden oldukça uzaktı ve küçük bir düzeltmenin yapılması gerektiğini öne sürdü.

XEM, 0.137 $ seviyesinin üzerinde 0.154 $’a kadar önemli bir dirence sahip değil. Bu nedenle 0.137 $’ın üzerinde bir kapanış ve ardından desteğe karşı hızlı bir direnç, güçlü bir yükseliş olacağını gösterecektir.

VeChain (VET) fiyat analizi

Monero, NEM, VeChain Price Analysis: 22 November

VeChain, birkaç gün önce, iyi ticaret hacmi eşliğinde bir ay süren azalan kanalından çıktı. Bu kırılma için öngörülen hedef, kanalın tabanı 0.134 $ seviyesinde idi. VET bu seviyeyi geçti ve ardından bir geri çekilme gördü.

Stokastik RSI, aşırı alım okumasından daha düşük hareket ediyordu. 0,13 $ seviyesi VET için bir likidite aşaması oldu. Bu nedenle, fiyatın bu alanda bir geri çekilmeye tanık olması mümkündür.

VET’in toparlanmaya devam edip etmeyeceği ve 0,139 dolarlık direnç seviyesini geçip geçmeyeceği veya önümüzdeki birkaç gün içinde belirli bir aralıkta işlem görmesi gerekip gerekmediği net değil.

0,123 doların altında kapanış seansı, boğaların güçlerinin tükendiğini ve ayıların üstünlük sağladığını gösterecek.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin