Ünlü trader bu iki Altcoin’i almak için Bitcoin’lerini sattı
Ünlü trader bu iki Altcoin’i almak için Bitcoin’lerini sattı

Ünlü trader bu iki Altcoin’i almak için Bitcoin’lerini sattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderı Tyler Swope, radarına aldığı iki altcoin’i satın almak için Bitcoin sattığını ifade ediyor.

Hangi altcoin’i aldı

Chico Crypto’nun yeni bir bölümünde Swope, anlaşmazlıkları çözmek için kitle kaynak kullanımına dayanan çevrimiçi bir anlaşmazlık çözüm protokolü olan Kleros’ta (PNK) potansiyel gördüğünü söylüyor.

Kripto etkileyicisi, Kleros’un kapsamını merkezi olmayan finans (DeFi), tahmin piyasaları, kamu malları finansmanı ve daha fazlasını kapsayacak şekilde genişlettiğini söylediği kilit bir işe vurgu yapıyor.

Swope, Kleros’un bu noktada önemli bir misyon eda ettiğini ve merkezi olmayan anlaşmazlık çözüm katmanında yükselişe geçeceğini ifade ediyor. Kleros’un büyük bir oyuncu olabileceğine vurgu yapan  Swope, büyük bir oyuncunun da bu alana girdiğini belirtiyor: ConsenSys’in eski ürün lideri ve yöneticisi Jimmy Ragosa.

Jimmy’nin katılımı tek değil

Jimmy dün Uniswap (UNI), Omen (OMEN), Gnosis (GNO) ve daha fazlası dahil olmak üzere mevcut entegrasyonlarından bazılarını tweetledi. Kleros’un oynadığı çapraz DeFi uygulamalarının bir resmi de buna dahil. Swope, yakında özel başlıklar halinde detaylandıracağı  birçok başka katılımın da olacağını ifade ediyor.

Ek olarak, Swope, DeFi fırsatlarını bir araya getiren ve zincirler arası borç vermeyi mümkün kılan yeni bir protokol olan OctoFi (OCTO) üzerinde de yatırım yaptığını söylüyor ve yükseliş bekliyor.

Kripto analisti ayrıca OctoFi’nin DeFi projesinin arkasındaki ekibin aniden varlıklarını boşaltmamasını ve kar elde etmemesini sağlamak için güçlü bir çaba gösterdiğini vurguluyor.

“Ekim ayındaki Kleros hakkındaki blog gönderisine geri dönersek, bunun altında şu yazıyor: OctoFi varlıkları boşaltmaya karşı korumalı. Denetimlerini takiben Team Finance’taki arkadaşlarımıza yaklaşık 2,3 milyon dolar kilitledik. Proje Rezervinden 200.000 OCTO, bir yıl boyunca kilitlendi ve 25.000’i altı ay boyunca projeye gerçek zamanlı olarak geri gönderildi. Yaklaşık 300.000 $’lık OCTO-USDC ve OCTO-ETH Uniswap likiditesi bir yıllığına kilitlendi.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin