Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler
Stellar Lumens ve Aave fiyat analizi: XLM ve AAVE için izlenecek kritik seviyeler

22 Eylül Polkadot (DOT), Tezos (XTZ) ve BAT fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Polkadot, Tezos ve BAT, pazartesi günkü düşüşten önce de gerileme eğilimindeydi ve önümüzdeki birkaç gün bu kötü görünümün devam edebileceği ifade ediliyor.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

22 Eylül Polkadot fiyat grafiği
22 Eylül Polkadot fiyat grafiği

Polkadot, 4,8 dolarlık desteğe tutunamayabileceğine dair işaretler göstermişti. Gelinen nokta bu görünümün tutarlılığını kanıtlamış durumda.

RSI, 26 değeriyle aşırı satım bölgesinde bulunuyor. DOT’un, desteği başka bir düşüşten önce 3,88 dolardan geri çekmesi de olası.

3,9 dolar güçlü bir talep bölgesi. Ayılar fiyatı bunun altına çekemeyebilir. RSI’nın daha düşük seviyeler oluşturduğu görülebilirken, fiyat 5 Eylül’den bu yana daha yüksek diplerle kapandı. Bu da yakın bir sıçramayı işaret eden yükseliş eğilimini işaret ediyor.

Polkadot, 3,48 milyar dolarlık hacim ile CoinMarketCap’te 6. sırada yer alıyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

22 Eylül Tezos fiyat grafiği
22 Eylül Tezos fiyat grafiği

XTZ, ağustos ayında tüm zamanlar zirvesine dokunduğundan beri daha düşük zirveler oluşturuyor. MACD, bir hafta önce fiyat 2,63 dolar iken düşüş eğilimi kaydetti ve XTZ o zamandan beri aşağı doğru kayıyor.

Tezos’un 2 dolarlık bölgede ve 1,8 dolarlık bölgede bir destek seviyesi var. XTZ’nin önümüzdeki günlerde her iki seviyeyi de ziyaret etmesi muhtemel görünüyor.

Basic Attention Token (BAT) fiyat analizi

22 Eylül BAT fiyat grafiği
22 Eylül BAT fiyat grafiği

Basic Attention Token, yaklaşık on gündür düşüş ivmesi gösteriyor ve geçen hafta sonu bu görünüm çarpıcı bir şekilde güçlendi. Awesome Osilatörü, momentumun güçlü bir şekilde ayıların lehine olduğunu gösteriyor.

Boğalar, piyasanın kontrolünü ele geçirmek için mücadele ediyorlar. Fakat ağustos sonundan bu yana her girişimde satış baskısıyla karşı karşıya kaldılar.

Analistlere göre düşüşünün sürmesi olası görünen BAT için bir sonraki destek seviyesi 0,2 dolar.

Bu arada 22 Eylül Bitcoin fiyat analizi için buraya tıklayabilirsiniz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin