22 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve VeChain (VET) fiyat analizi
22 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve VeChain (VET) fiyat analizi

22 Eylül Bitcoin Cash (BCH) ve VeChain (VET) fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geleneksel borsaların dik bir düşüş görmesiyle Bitcoin de beklendiği üzere kayıplarla karşı karşıya kaldı. Büyük bankaların kara para aklama işlemlerine karıştığına dair haberlerle çalkalanan piyasalar kripto para piyasası için de taşları yerinden oynattı. Bitcoin Cash, yakın vadede kayıplarını durdurabileceğini gösterirken VeChain, hafta sonu boyunca kaydettiği yükselişten düşüş ivmesine geçti.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

22 Eylül Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği
22 Eylül Bitcoin Cash (BCH) fiyat grafiği

Fiyat son iki hafta boyunca 230 dolar civarında kalsa da OBV varlığın sabit bir oranda (mor) satın alındığını gösterdi.

Unutulmaması gereken bir diğer nokta ise pazartesi günkü düşüşün, muhtemelen daha büyük kayıpları getirecek bir satış hacmi tarafından desteklenmeyen bir fiyat düşüşüne neden olması. Fiyat 225 dolardan 208 dolara gerilerken OBV eşit düşüşler (sarı) kaydetti.

Ağustos ortasından eylül ayı başına kadar OBV’de düşüş trendinin sona ermesinden sonra biriken alıcılara bağlı olarak, BCH’nin 200 doların üzerinde tutunması muhtemel görünüyor.

VeChain (VET) fiyat analizi

22 Eylül VeChain (VET) fiyat analizi
22 Eylül VeChain (VET) fiyat analizi

Aroon göstergesinde görüldüğü üzere VeChain, geçen hafta bir yükseliş trendi başlattı. Aroon Up (turuncu), Aroon Down’ın (mavi) oldukça üzerinde kaldı ancak bu hafta sonu tersine döndü.

VET, en son düşüşün ardından aşağı yönde ivme gösterdi. Daha büyük bir yükseliş belirtisi için VET’in 0,0135 dolardaki direnci geri kazanmak zorunda kalacağı belirtiliyor.

VET için bir sonraki destek seviyesi, 0,0125 dolarlık bölgenin kaybedilmesi durumunda 0,11 dolarlık bölgede yatıyor.

Bu arada yeni bir kurumsal yatırımcı anketi, büyük yatırımcıların kripto para piyasasına nasıl baktığına dair önemli görüşler ortaya koyuyor. Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin