Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık
Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık

22 Ekim Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Monero için genel görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para birimleri BTC, ETH, XRP ve XMR için 22 Ekim nasıl geçiyor? Teknik göstergelere dayanan analizleri ilerleyen satırlarda bulabilirsiniz.

Bitcoin (BTC)

Bitcoin/Amerikan doları
Bitcoin/Amerikan doları

Bitcoin fiyatı, tabloda gösterildiği gibi kritik seviyelerde desteklendi. BTC’nin pozitif bir eğilimde olduğu ve teknik olarak sağlıklı olan düşük seviyeleri ürettiği söylenebilir. Ancak olası bir düzeltme bizi 6.000 dolara kadar geri götürebilir.

Bu hafta 8 bin dolar seviyesinde bir destek oluşmuş durumda. 200MA’in üzerinde başarısız bir girişim gördük ve artış eğilimi 8.350 dolarda durdu.

Ethereum (ETH)

ETH/USD
ETH/USD

ABD doları karşısında, son düzeltmeden bu yana fiyat nispeten sabit kaldı. Direnç 195 dolar. Bu aralıktaki destek yaklaşık 170 dolar. RSI düşük ve satıcılardaki artışa rağmen fiyat etkilenmedi.

BTC’ye karşı, trend kırıldı ve 0,021 BTC’de direnç bekleniyor. Bir sonraki destek seviyesi 0,02 BTC. Bu aralıktaki direnç ise 0,022 BTC’de. Yükseliş eğilimi dağılırken fiyat halen olumlu bir işaret olan 50MA’in üzerinde. RSI çok düşük.

Ripple (XRP)

XRP/USD
XRP/USD

USD karşısında eğilim 200MA’e doğru yükselmeye devam ediyor. Bu hedef gibi görünüyor ve 32 sentte direnç var. Destek seviyesi yaklaşık 28 sent. Ancak bu olumlu bir trend mi yoksa tuzak mı belli değil.

XRP/BTC
XRP/BTC

Bitcoin’e karşı yükseliş eğilimi 200MA’de 3900 SAT’de test edilmedi. Bu direnç kırılırsa bir sonraki 4400 SAT’de bekleniyor. Destek 3300 SAT’de görülüyor.

Monero (XMR)

ABD doları karşısında, 50 ABD doları seviyesinde destek ve talep döngüleri var. Bu seviye başarısız olursa bir sonraki desteğin Fibonacci ve önceki en alt seviyeye göre yaklaşık 44 dolar olduğu tahmin edilebilir. Direnç 60 dolar. 50-20MA hattı çok uzakta ve RSI dipte. Eğer 66 dolarlık direnç kırılırsa bir sonraki direnç 200MA’de 75 dolar civarında bekleniyor.

XMR/USD
XMR/USD

BTC’ye karşı eğilim aşağı gidiyor ve bunu değiştirme girişimleri başarısız oldu. Sadece %15-20’lik bir artış pazara yeniden güven getirecektir. Bu aralıktaki direnç 0,007 BTC, destek ise 0,006 BTC.

 

XMR/BTC
XMR/BTC

cryptopotato

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin