İşte 2050'ye kadar en yüksek arza ulaşacak 6 kripto para birimi
İşte 2050'ye kadar en yüksek arza ulaşacak 6 kripto para birimi

2050’ye kadar en yüksek arza ulaşacak 6 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimlerinin, onları benzersiz kılan çok ilginç özellikleri ve yönleri var. Toplam Bitcoin kaynağı yavaş seyrediyor olsa da, diğer para birimleri benzer bir kaderi görmeyecek. 2050 yılına gelindiğinde, bazı kripto paralar büyük bir toplam arza ulaşacak. Bu liste 2050 yılına kadar toplam token sayısına göre düşükten yükseğe doğru sıralandı. İşte 2050’ye kadar en yüksek arza ulaşacak 6 kripto para birimi…

İşte 2050’ye kadar en yüksek arza ulaşacak 6 kripto para birimi

6- Ripple (XRP)

Çoğu insan, Ripple’ın arz programının nasıl çalıştığını iyi biliyor. Ağ, ayda 200 milyon token dağıtıyor. Şu andaki dolaşımdaki tedariki yaklaşık olarak toplam arzın %40’ını oluşturan 39 milyar XRP’dir. Şu anda çok sayıda varlık halihazırda dolaşımda olmasına rağmen, sayı 2050’ye kadar 100 milyar dolara geri dönecek . Bu tokenlerin büyük çoğunluğu şu anda kilitli sözleşmelerde kilitli durumda.

5- ReddCoin (RDD)

Altcoinlerden biri hakkında çok az insanın aktif olarak konuştuğunu görüyor. ReddCoin 2050 yılına kadar XRP’nin kripto para arzını aşabilir. Mevcut emisyon miktarı artarsa, para birimi yaklaşık 140 milyar dolara mal olacak. Böyle yüksek bir tedarik tamamen sorunlu değil. Çünkü öncelikle RDD’nin değeri XRP veya bu listedeki diğer bazı varlıklarinkinden çok daha düşük.

4- Stellar Lumens (XLM)

XRP’den farklı olarak, Stellar Lumens’in oldukça farklı bir tedarik kapağı var. XRP ile devam eden “savaş”ın bir parçası olarak bir avantaj veya dezavantaj olup olmayacağı bilinmiyor. XLM arzının da 2050 yılına kadar 142 milyar doları aşması bekleniyor. Ancak en yüksek arzın olduğu para birimine bile yakın değil.

3- Bytecoin (BCN)

Her ne kadar Bytecoin hakkındaki görüşler bu aşamada bölünmüş olsa da, para birimi bazı ilginç tartışmalara yol açmaya devam ediyor. Mevcut emisyon oranına göre, Bytecoin’in kaynağı, projenin halen buralarda olduğunu varsayarak, 2050 yılına kadar 184 milyar aralığa ulaşacak.. Bu, bu listede yer alan tüm projeler için geçerli, çünkü kripto para her şeyden önce değişen bir endüstri.

2- Dogecoin (DOGE)

2050 yılında çok fazla DOGE dolaşımda olacak. Dogecoin görünüşte an itibariyle hiçbir üst tedarik arz sınırı olmayan para birimlerinden biri. Geliştiricilerin bu faktörü nasıl ele aldıklarına bağlı olarak, işler değişebilir. Eğer işler bugün olduğu gibi kalırsa, Dogecoin 2050’ye kadar 280 milyarlık bir arza varacak ki bu oldukça dikkate değer bir sayı.

1- Dentacoin (DCN)

Kripto para birimi ve diş hekimleri arasındaki uçurumu kapatmak için odaklanmış gibi görünen bir para birimi için, Dentacoin’in maksimum tedarikinin bir sorun olup olmayacağını merak etmek gerekir. Arzın, öngörülebilir bir gelecek için sınırlı kalacağı söylense de 2050’den önce 8 trilyon seviyesine ulaşması bekleniyor. Genelde olduğu gibi, bu ICO tokeninin o zaman nasıl kullanılacağını merak ediyoruz.

Coincryptoz

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin