2022'ye damga vurması beklenen 3 kripto para birimi
2022'ye damga vurması beklenen 3 kripto para birimi

2022’ye damga vurması beklenen 3 kripto para birimi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En başarılı kripto para birimleri yollarına devam ediyor. İdeal kripto para birimlerini seçmek zor olabilir ancak bazı analistler fikirlerini cesurca dile getirebiliyor. Şimdi o analistlerin 2022’de değer kazanması en muhtemel üç kripto para listesine birlikte bakalım.

Avalanche (AVAX)

2021 boyunca Avalanche yüzde 3.000’den fazla kazandı ve 2022’de de yoluna devam etmesi bekleniyor. AVAX minimum işlem maliyetleri ve hızlı işlenmesi nedeniyle “Ethereum katili” olarak biliniyor. Blockchain’de bulunan ve geliştiricilerin uygulamalar tasarlamasını sağlayan küçük kod parçaları olan akıllı sözleşmeler, ilk olarak Ethereum (ETH) tarafından tanıtıldı. Öte yandan Ethereum’un yüksek işlem maliyetleri ve önemli ağ tıkanıklığı, kullanıcıları alternatifler aramaya sevk etti.

CoinMarketCap’e göre bugün Avalanche fiyatı $79.87 ve 24 saatlik $1.509.248.059 işlem hacmi ile işlem görüyor. ACAX son 24 saatte %2,32 arttı.

Polygon (MATIC)

Polygon, Ethereum için bir katman iki çözüm toplayıcı. Avalanche yepyeni bir Blockchain yaratırken, katman 2’ler Polygon’un mevcut Blockchain’lerini geliştiriyor. Polygon, güvenlikten ödün vermeden Ethereum’un maliyetini hızlandırmak ve azaltmak için çeşitli yöntemleri birleştirir.

CoinMarketCap’e göre, bugün Polygon fiyatı $1.265.499.104. Kripto para son 24 saatte %2,96 arttı.

Enjin (ENJ)

Enjin tamamen NFT’lerle ilgili bir ürün ve şu anda bu piyasa gelişmeyi sürdürüyor. “Ticari olmayan tokenler” olarak bilinen bu dijital sertifikalar, blok zincirinde tutulur. Müzik, film, oyun içi ürünler ve diğer hatıralar gibi dijital içeriği nasıl elde ettiğimizi ve kullandığımızı yeniden şekillendiriyorlar.

CoinMarketCap’e göre, bugün Enjin Coin fiyatı $1,45’da ve 24 saatlik işlem hacmi 178.092.687 dolar civarında. Enjin Coin son 24 saatte %3,02 arttı.

thenewscrytpo


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin