Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar
Ripple’dan dev XRP transferleri yapıldı – işte ayrıntılar

29 Aralık Ripple ve Cosmos fiyat analizi: XRP ve ATOM için beklenen yön ve önemli seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2020’nin çoğunda 0,3 dolar veya altında işlem gören XRP 0,22 dolara düştü. Kripto para sadece yaklaşık 60 gün bu seviyenin üzerinde işlem gördü. XRP’nin kısa vadeli görünümü aşırı derecede düşüş yönlü, ancak ölü bir kedi sıçraması meydana gelebilir. Cosmos, 5,45 dolarlık direnç seviyesini bir kez daha test ederken yükselen yükseliş hissi taşıyor.

XRP fiyat analizi

XRP, 4 saatlik grafikte fiyat ve momentum arasında aşırı satım farkı olduğunu gösterdi. Bu, teknik analizin etkili bir şekilde uygulanamadığı durumlardan biri.

SEC davası nedeniyle 19 Ocak 2021’den itibaren XRP’yi listelerinden kaldıracağını duyuran Coinbase; OKCoin ve Bitstamp ile birlikte XRP’ye karşı cephe aldı.

Bu kötü görünümde ticaret yapmak hayli riskli görünse de elbette kâr etmek her daim mümkün. Fakat spot piyasada Ripple tutanlar acımasız bir senaryoyla karşı karşıya kaldı. Bundan sonra ne olacağı son derece belirsiz.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Yönlü Hareket Endeksi, ADX ve +DMI (sarı ve mavi) 20 değerinin üzerine çıkarken ATOM’un güçlü bir yükseliş trendine girdiğini gösterdi.

OBV ayrıca, ATOM’un arkasında yükselen alım hacmini göstermek için daha yüksek dipler kaydetti.

Boğaların 5,45 dolarda üstesinden gelmesi için bir direnç seviyesi varken, 5,2 dolar civarındaki bölgenin ATOM için bir talep bölgesi olarak hizmet etmesi beklenebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin