Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık
Tron, Algorand, Enjin Fiyat Analizi: 12 Aralık

2020’de uçuşa geçmesi beklenen 7 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020, kripto para piyasası için iyi bir yıl olacağa benziyor. Beklenen birçok gelişmeyle yatırımcılar ve uzmanlar bu yıl yemyeşil grafikler dışında hiçbir şey beklemiyorlar. Birçok kripto para biriminin bu yıl hayli çarpıcı yükselişler kaydedeceği tahmin ediliyor ve bu makale, bunlardan birkaçına ışık tutuyor.

İçerikte yer alan bilgilerin yatırım tavsiyesi niteliği taşımadığını, kaynak web sitenin editörleri tarafından derlendiğini ve yalnızca haber verme amacı güttüğünü belirtelim. Yatırımlarınız konusunda dikkatli olmanız temennisiyle.

2020’de yükselmesi beklenen 7 kripto para

1- Ethereum (ETH)

Ethereum, ortaya çıktığı günden beri Bitcoin’in en büyük rakibi oldu. Bununla birlikte son dönemde yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başaramayan ETH için birçok uzman, her şeyin yakında değişeceğini düşünüyor.

DApp işleme platformu geçtiğimiz yıl 1,4 milyondan fazla kullanıcının üzerine çıktı ve bunun 1,28 milyonu yeni kullanıcılardan oluşuyordu. Ethereum’un ağ kullanımı son yıllarda gelişti ve benimsenme oranı da oldukça yükseldi. Birçok uzman kripto para için büyük bir yıl öngörüyor.

2- Tezos (XTZ)

Zincirüstü bir yönetişim sistemi tarafından desteklenen Tezos’un altında yatan teknoloji, Proof of Stake’i (Hisse İspatı) bir üst seviyeye taşıyor.

Uzmanlara göre ekosistem, büyük kuruluşların ilgi duyduklarını ifade ettikten sonra, büyük bir kamu altyapısı haline gelecek. Dijital para şu anda 11. sırada ve 1,98 dolardan işlem görüyor ancak yıl sonuna kadar 12 dolara tırmanabileceği tahmin ediliyor.

3- Litecoin (LTC)

Litecoin, geçen yıl en iyi performans gösteren kripto paralardan biriydi ve bu yıl formunu sürdürmesi bekleniyor. Lightning ağı çalışıyor ve LTC, Bitcoin ile değiştirilebiliyor. Litecoin, Bitcoin’in sunamayacağı bir şey olan global bir ödeme ağı olarak hizmet etmeye hazır olduğundan, teknoloji açısından her zaman Bitcoin’in üzerinde bir para olarak görülüyor.

Uzmanlara göre LTC fiyatının bu yıl iki katına çıkması olası. Hatta bazıları yıl sonundan önce %440 oranında artış göstereceğine inanıyor. Şu anda 69,70 dolardan işlem yapan kripto paranın iyi seçenekler arasında olduğu ifade ediliyor

4- Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens’in 2020 yılında havale ödemeleri, ağındaki ICO’lar, küçük bankalarda ve diğer finans kurumlarında sınır ötesi ödemeler, SDEX gibi merkezi olmayan borsalar ve yıldırım ağının uygulanması ile pazarı ele geçirmesi bekleniyor.

Ripple’ın XRP tokeni büyük bankaları çemberine almış olsa da Stellar Lumens’in aynı ligde öne çıkabileceği ve bu yılı iyi geçirebileceği düşünülüyor.

5- Ripple (XRP)

Kuşkusuz bankacılık altyapısı açısından en önde gelen para olan Ripple, bu yıl daha fazlasını başarmaya hazır görünüyor.

Dünya çapında finansal hizmetler olan Western Union ve Moneygram’la yapılan anlaşmalarla kripto para, bankacılık anlamında en değerli kripto para olarak yerini koruyacak. Uzmanlar, XRP’nin bu yıl %380’den fazla yükselebileceğini konuşuyor.

7- ICON (ICX)

ICON, kullanıcıların farklı Blockchain’ler arasında iletişim kurmasını sağlayan en büyük merkezsiz ağı kurarak kripto paraları gerçek dünyaya bağlamaya çalışıyor. Şirket bu işlevi hem kurumsal hem de perakende yatırımcılara hizmet edecek hale getirmek için çalışıyor.

ICX tokeni şu anda 0,52 dolardan işlem görüyor ve bu fiyatın bu yıl 5 dolara ulaşma ihtimali tartışılıyor.

7- Cardano (ADA)

Cardano, yıla güçlü bir şekilde başladı ve 0,033 dolardan 0,056 dolara yükseldi. Adopsiyon oranı halen geride kalsa da, bu yıl bu durumun değişmesi bekleniyor. Goguen Projesi’nin ve KEVM test ağının başlatılması, kripto para için önemli birer kilometre taşı olarak görülüyor.

Cardano’nun yılın başındaki %47’lik artışı, 2020’nin geri kalanı için önemli bir gösterge olarak kabul ediliyor.

newsbtc

2020’de Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi beklenen 3 altcoin


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin