1 milyar dolarlık kilitli değere ulaşan üçüncü DeFi projesi belli oldu: Curve
1 milyar dolarlık kilitli değere ulaşan üçüncü DeFi projesi belli oldu: Curve

2020’de düzenlenecek kripto para ve Blockchain konferansları: Listede Türkiye de var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain ve kripto para birimlerinin etkisi tüm dünyada artmaya devam ederken konferanslar da bu artıştan etkileniyor. 2020 yılının mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen halving etkinliğinden dolayı Bitcoin için harika bir yıl olması bekleniyor. Karşınızda 2020’de düzenlenecek Blockchain konferansları.

Binance Blockchain Week

29 Şubat – 4 Mart, Vietnam

Ticaret hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance, bu yıl 29 Şubat’tan 4 Mart’a kadar Vietnam’daki Ho Chi Minh’deki Gem Center’da ikinci Binance Blockchain Week’i düzenleyecek.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) konuşmacılardan biri olacak. Diğer konuşmacılar arasında QCP Capital Yönetici Ortağı Darius Sit, eToro’nun Kurucusu ve CEO’su Anthony Pompliano, Yoni Assia ve daha fazlası var.

Konferans sırasında 100.000 dolara kadar ödül havuzuyla bir uygulama geliştirme yarışması düzenlenecek.

Token 2049

17-18 Mart, Hong Kong

TOKEN2049, 16-22 Mart tarihleri arasında Hong Kong’da gerçekleşecek olan Asya Kripto Haftası’nın amiral gemisi etkinliği konumunda. Önceki yıllarda olduğu gibi, endüstrinin en önemli ve etkili figürlerinden bazıları etkinliğe konuşmacı olarak katılacak.

TRON Kurucusu ve CEO’su Justin Sun, BlockFi CEO’su Zac Prince, Abra kurucusu ve CEO’su CEO’su Bill Barhydt ve ICE APAC Müdürü Jennifer Ilkiw, konuşmacı listesini süsleyen isimler arasında yer alıyor.

Etkinlik Kerry Otel’de gerçekleşecek.

IstanBlock 2020

9-10 Nisan, İstanbul

Türkiye’nin en büyük Blockchain konferansına ev sahipliği yapacak olan İstanbul, 9-10 Nisan tarihleri arasında sektörün önemli isimlerini ağırlayacak.

Bitcoin.com’un yönetim kurulu başkanı Roger Ver ve NEO’nun Kurucusu Da Hongfei konferansın en etkili isimleri olarak dikkat çekiyor. Ayrıca topluluk içinde en çok tanınan figürler de sahnede olacak: Nicholas Merten (“DataDash”) ve Ivan Liljeqvist (“Ivan On Tech”).

IstanBlock 2020, Hilton Bomonti Otel’de yapılacak.

Consensus

11-13 Mayıs, New York

Belki de 2015’ten beri her yıl en büyük ve en popüler Blockchain etkinliği olan Consensus, Hilton Manhattan’da düzenlenecek. Etkinlik, kripto para birimi ve Blockchain teknolojisi gelişmeleri konusunda önde gelen bir merkez olan CoinDesk tarafından düzenleniyor.

Bu yıl sahnede Nimrod Lehavi (Simplex’in CEO ve Kurucu Ortağı), Christina Lomazzo (UNICEF’te Blockchain Lideri), Sunny Ray (Kraken Küresel İş Geliştirme Lideri), Bobby Cho (CMS Holdings Başkanı), Christina Lomazzo (UNICEF’te Blockchain başı) ve daha fazlası olacak.

Paris Blockchain Week Summit

30 Mart – 1 Nisan, Paris

Paris’in en büyük Blockchain konferansında etkileyici sayıda tanınmış konuşmacı yer alacak. Bunlardan bazıları Messari Kurucu Ortağı ve CEO’su Ryan Selkis, Libra Derneği Geçici Genel Müdürü Bertrand Perez ve Fransa Ekonomi ve Maliye Bakanı Bruno Le Maire.

Paris Blockchain Week Summit’e ev sahipliği yapacak mekan, Paris’in merkezinde, dünyanın en büyük startup kampüslerinden biri olan Station F olacak.

Korea Blockchain Week 2020

15-21 Haziran, Seoul

Üçüncü Korea Blockchain Week bir kez daha Seoul’de gerçekleşecek.

Daha önce teyit eden konuşmacılar arasında Vitalik Buterin (Ethereum Kurucu Ortağı), Adam Back (Blockstream CEO’su), Michael Novogratz (Galaxy Digital’in Kurucusu ve CEO’su) ve ayrıca Chris de Lavinge (Deloitte İcra Direktörü) yer alıyor.

cryptopotato

Analist görüşü: Bitcoin bu üç sebepten ötürü yükselmeye devam edecek


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin