2020 Tokyo Olimpiyatları için XRP'yi resmi kripto para birimi yapın!
2020 Tokyo Olimpiyatları için XRP'yi resmi kripto para birimi yapın!

2020 Tokyo Olimpiyatları’nın resmi kripto parası XRP olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2020 Tokyo olimpiyatları için XRP’yi resmi kripto para birimi yapmak amacıyla Change.org’da bir kampanya başlatıldı. Kampanya için 15.000 imza toplanması bekleniyor.

Tokyo Olimpiyatları için XRP’yi resmi kripto para birimi yapın!

Ken Takahashi adlı bir kişi, 2020 Tokyo Olimpiyatları için XRP’yi resmi kripto para yapmak amacıyla Change.org’da bir imza kampanyası başlattı. Kampanya, yayınlandığı tarihten bugüne kadar 12.866 kişi tarafından imzalandı. Bir sonraki hedefin 15.000 imza olduğu belirtiliyor.

Takahashi, çok sayıda turisti şehre çekecek olimpiyatların, yerel para biriminde dalgalanmalara yol açacağını ve bunun da döviz kurlarında ve uzun hatlarda “para değiştiricilere” yol açacağını savundu.

Dil engelleri eklendiğinde sorunlar, turistler, yerel yetkililer ve etkinlik düzenleyicileri için daha karmaşık hale gelebilir. Böylece, “hızlı işlem süreleri ve güvenliğinin” potansiyel sorunların çözülmesine katkıda bulunacağına inanan Takahashi, XRP’nin kullanılacağı bir çözüm önerisinde bulunuyor.

Bu durum kampanyayla ilgili olmasa da IOC’nin (Uluslararası Olimpiyat Komitesi), Olimpiyat logosunu etkinliğe sponsor olmak isteyen taraflara lisanslama izni vermesi planlanıyor. Ancak, Ripple Labs şimdiye kadar olayın sponsoru olmak için herhangi bir ilgi göstermedi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin