Binance'in ardından OKex de Bytecoin (BCN'yi) listeden çıkardı
Binance'in ardından OKex de Bytecoin (BCN'yi) listeden çıkardı

Binance’in ardından OKex de Bytecoin’i listeden çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Binance‘den çıkarıldıktan sadece birkaç gün sonra OKEx de Bytecoin’in listeye alınmayacağını açıkladı.

Bugün yapılan bir açıklamada OKEx, BCN’yi izlediklerini ve projenin “sahipsiz bırakılmış kritik bir teknik zorluğa maruz kaldığını” belirtti. OKEx, 12 Ekim’de tüm BCN çiftlerini kaldıracak.

OKEx, kullanıcıların BCN siparişlerini iptal etmesini istedi. BCN siparişleri zamanında iptal edilmezse sipariş sistem tarafından iptal edilecek ve varlığınız ticari hesabınıza yansıtılacak.

OKEx borsasında $ BCN tokeni olan müşterilerin, 1 Kasım’dan önce bu varlıkları çekmesi gerekiyor. Bu tarihten sonra, OKEx artık para çekmeyi desteklemeyecek.

Bytecoin düşüşe geçti

9 Ekim’de Binance, ChatCoin, Iconomi, Triggers ve Bytecoin’i listeden çıkardığını açıklamıştı. Bu büyük bir satış kaybına neden oldu. Binance’in bu adımından önce $ BCN, 0,0022 dolar seviyesinde işlem görüyordu, şimdi ise 0,0014 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Şimdiye kadarki en büyük $ BCN varlığı Binance üzerinde idi. OKEx, bu varlıkların yalnızca %4’ünü temsil ediyor. Bytecoin, HitBTC ve Poloniex’te hala listeleniyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin