Bitcoin (BTC) direncin altında konsolidasyon aşamasına devam ediyor
Bitcoin (BTC) direncin altında konsolidasyon aşamasına devam ediyor

2020 bitmeden bir patlama daha mı geliyor? Tone Vays Bitcoin için umutlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Wall Street kurdu ve kripto stratejisti Tone Vays, Bitcoin’in 2020’yi bir patlama ile bitirmesini beklediğini söylüyor. Vays, teknik göstergeler yükseliş sinyalleri verdikçe Bitcoin’in yükseliş trendini sürdüreceğine inandığını söyledi.

Tone Vays’in Bitcoin tahmini umut veriyor

Tone Vays, tahminlerini yaparken, bir varlığın eğiliminin ve momentumunun gücünü ortaya çıkaran teknik göstergeler olan göreli güç endeksi (RSI), hareketli ortalama yakınsama/sapma (MACD) ve Chaikin Para Akışı’na (CMF) güveniyor.

Günlük grafik RSI aşırı alım bölgesine geri döndü ve bu da bize şimdilik yükseliş ticaretinizde kalmamızı söylüyor. MACD de güzel bir bölgede ve aynısını söylüyor. Ne zaman döneceğini bilmiyoruz. Ve CMF de tamamen yükselişe geçti. Yani burada bizi korkutacak pek bir şey yok.

28.000 doların üstüne yürüyebiliriz

Boğaların yanında olduğunu söyleyen Vays, önde gelen kripto para biriminin konsolidasyondan çıkıp tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmesini bekliyor.

Günlük tabloya bakıyoruz. Devam eden bu mini üçgen durumunu çizdim. Yeşil yıldızı aldık. Bu yeşil yıldızın gün sonuna kadar devam edeceğine inanıyorum ve bu bizi bir sıçrama için güzelce hazırlıyor.

Hemen çıkma boyutuna bakmanın iki yolu vardır. Buna bakmanın bir yolu, ortalama bir hareket gibi, kırılma alanından 4.000 dolarlık bir hareket olan hareketi alıp konsolidasyondan ileriye taşımaktır. Bu bizi 28.000 doların biraz üzerine çıkaran 4.000 dolarlık bir hareket daha olur.

Ancak tüm trader’lar Bitcoin’in henüz patlamasını beklemiyor. Sektörde Bitcoin’in 2018 ayı piyasasının dip noktasını belirlemesiyle tanınan kripto stratejisti Smart Contracter, önde gelen kripto para biriminin 2021’in başında tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmadan önce yatay konsolidasyonuna devam etmesini beklediğini söylüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin