2020 Bitcoin rallisi neden öncekilerden farklı? Raoul Pal açıkladı
2020 Bitcoin rallisi neden öncekilerden farklı? Raoul Pal açıkladı

2020 Bitcoin rallisi neden öncekilerden farklı? Raoul Pal açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Eski Goldman Sachs yöneticisi Raoul Pal, kripto analisti Lark Davis ile yaptığı röportajda, bu yılki Bitcoin boğa koşusunun neden 2017’de tanık olduğumuz ralliden çok farklı olduğunu açıkladı.

Daha da yükselebilir

Pal, 2005 yılında makro ekonomik ve yatırım stratejisi araştırma hizmeti Global Macro Investor2ı (GMI) kurmadan önce, küresel varlık yönetimi şirketi GLG Partners (şimdiki adı “Man GLG”) için Londra’daki GLG Global Macro Fund’ı yönetti. Bundan önce Pal, Goldman Sachs’ta çalıştı ve burada Hisse Senedi ve Hisse Senedi Türevlerinde Avrupa hedge fonu satış işini yönetiyordu. Halen, 2014 yılında kurucu ortağı olduğu finans ve iş video kanalı Real Vision’ın CEO’su olarak görev yapıyor.

Pal, GMI haber bülteninin Nisan 2020 sayısında, neden “gelecek” olarak adlandırdığı Bitcoin’in bir gün 10 trilyon dolarlık bir değere sahip olabileceğine inandığını açıkladı. Bu sayıda Pal, Bitcoin için 10 trilyon dolarlık bir değerleme fikrinin o kadar da çılgınca olmadığını söyledi:

Sonuçta, bu sadece bir para birimi veya hatta bir değer deposu değil. Kriptografik algoritmanın dışında asla yaratılamayacak, tamamen güvenilir, doğrulanmış, güvenli bir finansal ve dijital değer muhasebe sistemi. Bu, tüm değişim sistemimizin ve paranın kendisinin ve üzerinde çalıştığı platformun geleceğinden başka bir şey değil.

Pal: “2020 Bitcoin rallisi, 2017’dekinden çok farklı.”

Pal, Davis’e fiyatı yaklaşık 25.000 dolara çıkaran mevcut Bitcoin boğa koşusu hakkında söyledi:

Bence bu çok farklı. İlk olarak, bu yarılanmanın bir öncekine göre hızlanmasına bakın. Daha hızlı, ki bu hiçbirimizin beklemediği bir şey. Hepimiz eğimin daha az olmasını bekliyorduk. Bu benim için ilginç. Ayrıca piyasanın önceki yapısı perakende yatırımcılardı. Şimdi, burada kurumlarımız var. Bazıları satın alacak ve tutacak, ancak hedge fonları getirdikçe piyasaya yeni arz getirmeye başlayacaklar çünkü daha fazla ticaret yapıyorlar ve büyük boyutta ticaret yapacaklar. Yani, bir kısmını satacaklar, geri alacaklar, biraz satacaklar, bilirsiniz, açığa çıkacaklar. Bu eskiden olduğundan farklı bir yapı. Aslında bunun yaptığı şey, Bitcoin’in zamanla oynaklığını düşürmektir, böylece Bitcoin’in dokusu ve hissi zamanla farklı olacaktır.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin