Ripple ve Cosmos fiyat analizi: XRP yatırımcıları bu olasılığa dikkat etmeli!
Ripple ve Cosmos fiyat analizi: XRP yatırımcıları bu olasılığa dikkat etmeli!

Ripple için daha kötü günler mi geliyor? ABD borsaları tetikte!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler Bitcoin ve kripto analisti MagicPoopCannon bugün çok önemli bir iddiayla gündeme geldi. Ünlü analist, ABD borsalarının gelecek günlerde XRP’yi delist edebileceği konusunda uyardı. Yorumları Twitter üzerinden yapan analist sonuç olarak Ripple için düşme riski konusunda uyardı.

Bitstamp, Ripple delist’ini duyurdu

Bitstamp, 8 Ocak’ta ABD müşterileri için XRP ticaretini ve para yatırma işlemlerini durdurduğunu duyurduktan sonra MagicPoopCannon aşağıdaki tweet’i gönderdi.

Bu hızlı kârlı yakaladım ve XRP’den kabaca %40’lık bir kazançla çıktım. Sanırım burada daha düşük bir dip görebiliiriz. ABD’deki borsaların listeden çıkarması ile XRP’nin düşmesine neden olabilecek gerçek bir risk var. Şu anda çok riskli. Savunma zamanı.

Şimdi gözler Coinbase’te

Popüler ABD kripto para borsası Coinbase’in, XRP’nin bir menkul kıymet olup olmadığı konusundaki belirsizlik nedeniyle bu kararını bir yıl kadar geciktirdiği belirtiliyor. Coinbase’de XRP için olası bir listelemeyi çevreleyen ilk heyecan, 2018 Ocak ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,84 dolalrık havale parasının temel bileşeniydi.

Coinbase nihayet 2019 Şubat’ında XRP’yi listeledi ve şimdi kripto borsası, XRP’nin alım satımını ve yatırımlarını durdurmada Bitstamp’ı takip edip etmeyeceğini belirlemek gibi riskli bir görevle karşı karşıya. Kraken ve Binance ABD gibi diğer ABD merkezli kripto borsalarının da XRP ile ilgili benzer bir kararı var.

XRP’yi listelemeyen tek ABD merkezli kripto borsası Gemini idi. Belki de Winklevoss kardeşler, Ripple’a karşı bir SEC davasının potansiyelini görmüş ve menkul kıymet olarak kaderi hakkında ek netlik olana kadar Ripple’ı listelememeyi tercih etmişti.

Bu arada Türkiye dijital para çıkarıyor. Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal 2021’i işaret etti. Detayları buradaki haberimizde bulabilirsiniz.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin