2019 yılında kripto için yeni bir refah öngörülüyor
2019 yılında kripto için yeni bir refah öngörülüyor

2019 yılında kripto krallığı geri dönüyor: İşte nedenleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2016-17, kripto pazarının bir bütün olarak meteorik yükselişini görürken, 2018 tüm sektörün diz çöktüğüne şahit olduk

2019 yılında kripto için yeni bir refah öngörülüyor

Bununla birlikte, ileriye bakıldığında, en son piyasa göstergeleri, önümüzdeki yılın yeni bir refah çağına girebileceğini gösteriyor gibi görünüyor. Sadece 2019, Bitcoin’in sert bir şekilde toplanacağı bir yıl gibi görünmekle kalmıyor, aynı zamanda tüm dünyadaki ekonomistlerin nihayet kripto teknolojisine onay vermeye başladığı anlaşılıyor.

Başka bir ado olmadan 2019’da kripto alanını yeniden canlandırmayı vaat eden kilit piyasa gelişmelerinden bazılarına hızlıca bir göz atalım:

ICO’lar yeniden parlayacak:

2017’den sonra ICO’lar kötü bir üne kavuşmaya başladı, çünkü bu para kazanma programlarının birçoğu ya dolandırıcılık ya da sadece ponzi ile ilgili pazarlama yollarıydı. Ancak, doğru kullanıldığında, ICO’lar umut verici kripto projeleri için para kazanmanın en eşsiz ve etkili yollarından biri. Bunun nedeni, ICO’ların yatırımcıların kendilerini gerçekten büyük bir şeyin parçası gibi hissetmelerine neden olmalarıdır. Özellikle çoğu altcoin girişimlerinin onları destekleyecek devasa dev ekipleri ve çevrimiçi toplulukları bulunuyor.

2019 dApps yılı olacak:

Geçtiğimiz 12-18 ay boyunca çok sayıda Blockchain odaklı araştırma yapılmış olsa da, 2019 kripto endüstrisinin spekülatif bir alandan nihayet bir bölgeye geçtiği yıl olacak gibi görünüyor.

Daha da spesifik olmak gerekirse, giderek daha fazla sayıda uzman, önümüzdeki birkaç ayın dijital varlık endüstrisini küresel kripto ekonomisi ile uyumlu hale getirmeye yardımcı olacak breakout katil uygulamalarının piyasaya sürüleceğine inanıyor. Sadece bu değil, birçok kripto meraklısı da kripto oyun pazarının önümüzdeki 4-8 ay içinde büyük bir şekilde patlamasını bekliyor.

Stablecoin’ler ana akıma girecek:

2019, stabilcoin’leri sahnede görmeye başladığımız yıl olacağa benziyor. Bunun nedeni, bahsi geçen bu mali tekliflerin değerinin fiat varlıklara mahsus olmasıdır (çünkü BTC, ETH, XRP gibi çoğu büyük isim ile altcoinler sıkça görülen günlük piyasa dalgalanmalarına eğilimli değil).

Daha fazla eğitim insanların kripto’nun gerçek potansiyelini keşfetmesine yardımcı olacak:

Yeni yılda başladığımız gibi, kripto endüstrisinin artık “hibrit ekosistemi” nin ortaya çıktığını gördüğümüz bir noktaya geldiğini görebiliyoruz, birçok teknik terimin ne anlama geldiğinin farkındadır, ancak yatırımcı topluluğu bile her geçen gün giderek daha da olgunlaşmakta).

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin