2019 yılında dikkat edilmesi gereken 3 kripto para
2019 yılında dikkat edilmesi gereken 3 kripto para

2019 yılında dikkat edilmesi gereken 3 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasada 2100’den fazla kripto para var ve zaman geçtikçe geliştirilecek daha çok proje var. Bu, doğru projeyi seçmek veya en fazla potansiyele sahip olan kripto parayı seçmek için bir zorluktur.

2019 kripto para birimleri için umut vaat ediyor

2018’deki kripto para piyasasının özellikle küçük projeler için oldukça fazla düşüş eğilimi gösterdiği bir gerçek. Bununla birlikte, devam etme düşüncesi, 2019 hakkında haksız yere karamsarlık olacak, çünkü hala pek çok umut verici ve yüksek potansiyel kripto para birimi var ve analistlere göre, pozitiflik 2019’da görülebilecektir. Bu kripto para birimlerinden en umut verici üçüne bakalım.

Cardano (ADA)

Cardano, ilk 100 kripto para birimi listesinde 11. sırada, şu anda yaklaşık 0.053 dolar ve 1.3 milyar doların üzerinde bir piyasa değerinde fiyatlandırıldı. Ethereum kurucu ortağı Charles Hoskinson tarafından kurulan akıllı bir sözleşme projesi olduğu için ADA’yı ETH’nin daha iyi bir alternatifi olarak görmek o kadar yanlış olmaz . Cardano, ölçeklenebilirlik dahil pek çok alanda Ethereum’dan daha iyi bir performans sergiledi ve hatta birçok kişi “Japonya’nın Ethereum” adını bile verdi. Açıkçası, raporlara göre, Cardano’nun yüzde 95’inin Japonların elinde olduğu söyleniyor.

Cardano heyecan verici bir para. 2018’de yaklaşık yüzde 90 oranında düşüş gösteren piyasa göstergeleri, 2019’da yükseliş eğilimi ve Cardano için süper yükselişli bir fiyat tahminini öneriyor. Kurucu Hoskinson’a göre, 2019’un ilk çeyreğinde, kripto para birimi için potansiyel bir fiyat artışı öngören önemli gelişmeler var.

Uzmanların tahminlerine bakıldığında, Cardano’nun 2019’da ve muhtemelen bir düşüş eğilimi olmadan olağanüstü bir fiyat artışı göreceğini gösteriyor. Cardano gelecek vaat eden bir proje ve çoğu analist Cardano’nun bu yıl 0,35 doları geçmesini bekliyor.

Waves (WAVES)

Waves 2018’de etkileyici bir koşu yaptı ve bu onu ilk 30’a çıkardı ancak bu yıl daha da yüksek bir potansiyele sahip. Kripto para birimi şu anda en yüksek 100 kripto para birimi listesinde 280 milyon ABD Dolar’ının üzerinde bir pazar payıyla 25’inci sırada ve şu anda yazım saatinde 2,81 ABD doları olarak değerlendiriyor.

Waves gibi pek çok proje çoğu zaman vaatlerinde başarısız olacaklarını düşündürdükleri için pek çok inkar ve eleştiriye maruz kaldı. Bununla birlikte, Waves gerçekten tüm beklentileri aşmanın ve karşılamanın bir yolunu buldu.

Waves, 2016’da ICO’da 30.000’in üzerinde BTC’yi artırdı ve 2017’den itibaren etkin bir merkezsiz değişim elde etti. Waves, yalnızca kolay ve hızlı işlemlere izin vermiyor; Aynı zamanda onu diğerlerinden öne çıkaran birçok harika özelliğe sahip.

Binance Coin (BNB)

2019, BNB için en iyi yıllardan biri olarak gözüküyor, çünkü token, yılın başından bu yana etkileyici bir fiyat artışı gördü, token, 6 Şubat’ta ilk 10 kripto para birimine geçti ve şaşırtıcı bir şekilde daha da ileri gitti şu anda 7. sırada yer almakta. Halen 2 Milyar doların üzerinde bir piyasa değeri bulunmaktadır ve fiyatı yaklaşık 15.27 dolardır.

Binance Coin, tartışmasız bir şekilde bu liste içinde en umut verici olanı. Binance Coin, dünyanın en büyük borsalarından biri olan Binance’in yerel kripto parası olarak bilinir.

2019’da şirket, platformu büyük ölçüde olumlu yönde artıracak önemli gelişmelere yoğunlaşıyor. Beklenen Merkezi Olmayan Borsa ‘Binance DEX’ gibi.

Binance Coin fiyat öngörüleri çok yönlü bulunuyor. Binance Coin, kripto para birimi endüstrisindeki en değerli paralardan biri ve çoğu analist Binance Coin fiyatının yıl sonuna kadar 50 doların üzerinde olabileceğini düşünüyor.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin