EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?
EOS ve Uniswap fiyat analizi: EOS ve UNI için sıradaki hamle ne olacak?

2019 yılına dair dikkat çeken bir kripto para raporu yayımlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ve XRP, 2019’a girerken dünyanın en büyük sanal varlıklarıydı. Ancak Bitcoin, yıl boyunca piyasaya hakim olmaya devam ederken; Ethereum, XRP’yi kripto para çizelgelerinde yenmeyi başardı.

Geçtiğimiz on iki ay boyunca, Bitcoin ve Ethereum, kolektif piyasayı ölçeklendirmeye yardımcı olan iki kripto varlığı olarak üretken bir performans dönemi kaydetti.

Blockchain Capital tarafından yayımlanan bir rapora göre, 2019 senesi, Bitcoin konusunda pazarın önemli seviyelerine tanıklık ederken, Ethereum da güçlü temeller kaydetti. Raporda belirtilen veriler, BTC ve ETH’nin piyasa değerlerinin 2019 yılının 2. yarısında güçlü bir şekilde bastırıldığını öne sürdü. Raporda, iki kripto paranın da genel kazancının pozitif kaldığı belirtildi.

Bu haberin yazıldığı anda, Bitcoin 7255 dolar olarak fiyatlandırılıyor. Kripto paranın değerlemesi bugüne kadar yaklaşık yüzde 95 artarken, Ethereum yüzde 10’un üzerinde bir büyüme kaydetti. Her ne kadar BCH ve Litecoin gibi diğer varlıklar fiyat bakımından ETH’den daha iyi performans gösterseler de piyasa değeri açısından geride kaldılar.

Binance Coin istatistikleri değiştirdi

Ayrıca ilk 10 kripto varlığının toplu olarak 30 Kasım’da toplam pazar hacminin yüzde 76’sını oluşturduğu bildirildi. Öte yandan, ilk 10 kripto para, geçen sene tüm piyasanın sadece yüzde 70’ini oluşturuyordu.

Ancak Binance’in yerel tokeni BNB, 2019’da yüzde 150’den fazla arttı ve bu istatistiğin yeniden yazılmasını sağladı.

Vitalik Buterin liderliğindeki ETH’nin türev piyasası giderek daha fazla ilgi kazanmaya başladı ve akıllı kontratlar arttıkça kazançlı bir yıl ortaya çıktı. Ağdaki aktif adresler, nisan-haziran döneminde hızlı bir şekilde yükseldikten sonra küçük bir düşüş kaydetti.

Teknik açıdan, ETH 2.0’a geçiş planlarından ötürü şirket, kuruluşun önümüzdeki 3-5 yıl boyunca istikrarlı bir değişim yaşayacağını öne sürüyor.

Bitcoin için, hash rate 2019’da şimdiye kadarki en yüksek yükselişini kaydetti. Ağ ayrıca her gün 1 milyar dolardan fazla işlem gördü.

ambcrypto


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin