Fidelity kurumsal yatırımcılara hitap edecek
Fidelity kurumsal yatırımcılara hitap edecek

2019 boğa koşusunu Fidelity başlatabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fidelity Investments, 2018 yılının Ekim ayında bir kripto para ticareti ve saklama platformu kuracaklarını açıkladı. Peki bu büyük olay bir sonraki boğa koşuşunu başlata bilecek mi?

Fidelity kurumsal yatırımcılara hitap edecek

Fidelity Investments, Fidelity Digital Assets şirketi altında kripto para birimi platformları için son test aşamasına girdi. Fidelity ekibi, yatırımcılara kripto para birimi çözümleri sunmak ve platforma temelleri atmak için kurumsal yatırımcılar ve kripto ekipleri ile birlikte çalışıyor.

Fidelity Digital platformu, günlük kullanıcıya açık olmayacak, riskten korunma fonları ile varlıklı kişilere dijital pazarda yer vermeye odaklanarak kurumsal yatırımcılara açık olacak. Fidelity, geleneksel finansal piyasalardan gelen bir boşluk görüyor, yatırımcılar portföylerini genişletmek için dijital varlıkları araştırıyor ve talep ediyorlar.

Şirket, tüm gereklilikleri karşıladıklarından ve hızlı ve pürüzsüz bir açılış yapabildiklerinden emin olmak için kripto düzenleyicilerin görüşlerini alıyor. Resmi açılış tarihinin yakında duyurulması bekleniyor.

Boğa koşusu

Fidelity, kurumsal yatırımcılara dijital varlıklara yatırım yapmak için daha düzenli ve güvenilir bir platform vaat ediyor. Bu özelliği ile pazarda bir fark oluşturulacağı düşünülüyor.

Fidelity’nin büyük kuruluşlara ve yatırım firmalarına odaklanmasıyla, piyasalarda basit bir arz ve talep hareketine neden olarak daha fazla sermaye akışını sağlayacak. Bu, bir sonraki boğa piyasası için mükemmel bir katalizör olabilir çünkü şu andaki kripto alanında işlem hacmi oldukça çok zayıf.

Zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin