2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı
2021'in başında patlaması beklenen 5 kripto para birimi - Tanınmış trader açıkladı

2019 bitmeden tüm zamanların en yükseğine ulaşma potansiyeli taşıyan 3 altcoin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para pazarlarında olumlu hava devam ederken çoğu altcoinin bu dönemde oldukça iyi performans gösterdiği görülüyor. Uzman görüşlere göre çoğu bu yıl sona ermeden önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir. Mevcut potansiyellerine göre ise 2019’un sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilme hedefinde bir adım öne çıkan bazı potansiyel altcoinleri inceliyoruz. Bunlar arasında Ethereum Classic, Stellar ve Tron bulunuyor. Bakalım bu altcoinler hangi özellikleri ile uzmanların dikkatini çekiyor

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic (ETC), bir geliştirme platformu sunuyor ve akıllı sözleşmeler alanında faaliyet gösteren bir proje. Eğer hızlı bir yükseliş trendine girmesi muhtemel altcoinler ile bir portföy oluşturmak istiyorsanız faaliyet gösterdiği alandan dolayı ETC’yi takip edebilirsiniz.

Tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 45 dolardan Aralık 2018’e kadar 3 dolar gibi oldukça düşük bir seviyenin altına düştükten sonra, kripto para, iskontolu fiyatı ve piyasanın kontrolünü ele geçirme potansiyeli ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmak için hazır durumda gibi gözüküyor.

Şu anda, ETC, yaklaşık 8 dolarlık bir fiyat ve 893,6 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile sıralamada 18. Sırada bulunuyor. Bununla birlikte, teknik açıdan bakıldığında, bazı analistler, ETC için yılsonuna kadar 65 dolarlık bir ana hedef koymuş durumda.

Stellar (XLM)

Jed McCaleb’in Stellar’ı (XLM) dünya çapında açık kaynaklı bir ödeme ağı olarak düşük maliyetli çoklu para desteği ile ödeme hizmeti sunuyor. Bu vizyonuyla kripto para en iyi projeler arasında gösteriliyor. Sıralamada 10. sırada yer alan Stellar, XLM tokeni değerini daha da yükseltmeye hazır olan anlamlı ortaklıklar ve gelişmelere sahip.

XLM, Coinbase’de listelendikten sonra önemli bir fiyat artışı gördü. Ayrıca Stellar’ın IBM girişimi destekli ABD bankalarıyla yaptığı görüşmelerde dijital para birimleri ve daha küresel bankaların Stellar’ı (XLM) kullanmaları adına yaptığı görüşmeler gibi son haberler fiyatının yükselmesini sağladı. XLM, bu özellikleri ile 2019 yılının sonuna kadar tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkması muhtemel olan altcoinler arasına giriyor. Bu olumlu anlaşmalarla, 1,2 dolar XLM için ulaşılabilir bir fiyat hedefi olarak görülüyor.

Tron (TRX)

Bazıları TRX’i temelde agresif pazarlama ve satış teknikleri nedeniyle 2018’den günümüze kadar yapılan iyi gelişmelere ve satın almalara bakarken bu liste için ilginç bir seçim olarak görebilir. Fakat Tron enerjik ekibi ve kurucu ise kripto para piyasasında her dönem adından söz ettirmeyi başarıyor.

Merkezi olmayan bir küresel içerik sistemi oluşturma ve interneti merkezsiz hale getirme hedefine sahip olan Tron, Mayıs ayı ortası itibariyle 102.000’den fazla merkezsiz uygulama (Dapp) kullanıcısına erişerek en büyük müşteri hacmi ile yeni bir rekora imza attı.

Tron (TRX) her dönem adından söz ettiren bir altcoin

Gündelik kullanıcılar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmak oldukça iddialı olabilir. Ancak Tron’un tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma hedefi için her zaman bir hikâyesi olacak gibi gözüküyor.

 TRX şu an 0,0335 dolardan el değiştiriyor. Yaklaşık 2,2 milyar dolar değerinde ve Justin Sun’ın bahsettiği Opera’nın TRX’e destek sağladığı ve Apple ile ortaklık gibi dedikodular gibi bazı önemli duyurulara baktığımızda, Tron’un (TRX) milyonlarca kullanıcıya ulaşma olasılığı fiyatının önemli ölçüde artmasını sağlar. Bu ihtimallerin gerçeğe dönüşmesi ise 2019 sonuna kadar TRX’in hızlı bir şekilde tüm zamanların en yüksek değerine ulaşmasını sağlayabilir.

zycrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin