2018’de Litecoin
2018’de Litecoin (LTC)’nin patlama yapmasına neden olabilecek 4 gelişme!

2018’de Litecoin (LTC)’nin patlama yapmasına neden olabilecek 4 gelişme!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pek çok coinin potansiyeli ölçülmüş ve müthiş bir şekilde doğrulanmıştır, bazıları ise “kripto coin” ismine bile layık olamamıştır. 2018’de Litecoin (LTC), vadeli coinler arasında bulunuyor. Kripto para dünyasının şu anda iniş çıkışlara şahit olduğu ve Litecoin’in de bu konjonktüre dahil olduğu  anlaşılıyor. Gerçek şu ki şu an için kripto para ilk beş konumundan çıkmış olduğu açıktır. Ancak  Litecoin’in geri dönmesinin birçok nedeni vardır. Hatta bu sebepler ile kripto para, 2018’in en iyilerinden biri olma potansiyeline de sahiptir.

Litecoin tamamen merkezsiz bir yapıya sahiptir

Her kripto para, merkezsiz bir sisteme sahip olduğunu iddia ediyor. Litecoin (LTC) ise, gerçek ve bir iddianın çok ötesinde. Kripto paranın kurucusu Charlie Lee coinin hisselerini tamamen sattı ve ne HODL’leri ne de dijital paranın potansiyelini kontrol ediyor.

Lee’nin aldığı bu karar, Reddit’teki ifadesiyle, “çıkar çatışması” algısını kaldırmaktı. Ancak, bir Youtube videosunda, Lee satma kararıyla ilgili bazı pişmanlıkları olduğunu da itiraf etti:

Ben hala doğru bir hareket olduğunu düşünüyorum ama şunu sorguluyorum – uzun vadede düşünüldüğünde doğru bir hareket olduğunu varsayabilirim. Ama kısa vadede fiyat tüm zamanların en düşüğündeyken doğru bir kararmış değilmiş gibi duruyor.

Son zamanlarda hisselerini satmak önemli bir konu olmaya devam ederken, konuya ağırlık veren gözlemciler, Litecoin’in tamamen merkezden uzaklaşmasını sağlayan en önemli şeylerden biri olduğunu teyit etti. Kurucularının coin satışını ve ne olacağını kontrol ettiği diğer bazı coinlerin aksine, Litecoin böyle bir şeye sahip değildir. Bu özellik ise coini tam merkezsiz bir yapı haline dönüştürmektedir.

2018’de Litecoin Debit kartlara entegre edilecek

2018’de Litecoin (LTC) ile ilgili çok önemli bir konu da, Wirex’in yeni üretilen banka kartı jestidir. Banka kartı kullanıcılara çevrimiçi alışverişlerde Litecoin kullanma imkânı sunacak ve çevrimdışı da kullanılabilecek.

Wirex, Charlie Lee tarafından retweet edilen bir twitde şunu belirtti:

Litecoin cüzdanları şimdi satın aldıkları, ticaret yapabilecekleri ve harcama yapabilecekleri doğrulanmış kullanıcılara yöneldi. #LTC Tam ürün özellikleri, avantajları artık elinizin altında

Wirex, kendi web sitesinde Bitcoin üzerinde Litecoin’in potansiyellerini şöyle açıkladı:

Bitcoin’den daha hızlı ve daha düşük Blockchain ücretlerine sahip.  Önümüzdeki  aylarda ise düzinelerce büyük markanın web sitesinde küresel ödeme seçeneği haline gelebilir.

Gemini kripto borsası duyurusu

Gemini kripto borsası, geçtiğimiz günlerde  Litecoin’i işlem listelerine ekleme planından bahsetti.. Gemini 48 ABD eyaletinde, Washington DC, Porto Riko, Kanada, Hong Kong, Singapur, Güney Kore ve Birleşik Krallık’ta geniş bir kullanıcı tabanına sahip bir borsa konumunda bulunuyor.

Sadece dün, Gemini’nin Zcash’i eklediğini duyuran gelişmenin ortaya çıkması, coinin oldukça yükselmesini sağladı. Ve bu yükselişin hala  devam ettiğini görüyoruz. Yazımızın yayına hazırlandığı esnada büyük kripto paralarda genel bir düşüş yaşanırken, Zcash’in son 24 saatlik performansında % 12 civarında artış kaydettiğini görüyoruz.

Litecoin, Verge ve Tpay Almanya Bankasından hisse almayı planlıyor

Litecoin ve Tpay’in bir Alman bankasının hisselerini satın almak için birlikte çalışma ihtimalleri bulunuyor. Bu son iki tarafından ulaşılan bir NDA olarak algılanmaktadır. Eğer yapılacak olan anlaşma bir hisse satın alımı ile ilgiliyse, Litecoin bundan oldukça olumlu etkilenir diye düşünülebilir.

Sonuç olarak Litecoin kanadında yukarıda saydığımız olumlu gelişmeler beklenirken, kripto paranın içinde bulunduğumuz yıl içerisinde henüz bir patlama yaşamadığını görüyoruz. Bu durumda bütün koşulların hala stabil olduğunu söyleyebiliriz.

btcnewstoday

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin