bitcoin cash hard forku
Bitcoin Cash hard forku fiyatını nasıl etkileyecek?

Bitcoin Cash hard forku fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash, alternatif olarak Bitcoin ağından daha iyi hizmet vermek adına oluşturuldu. Ve Bitcoin Cash hard forku, yeni bir Blockchain ağı oluşturulmasında yardımcı oluyor. Her Bitcoin sahibi, son derece makul ücretlerle Bitcoin Cash’e sahip olabilir.

Bazı bağımsız ekipler ise, merkezi olmayan bir küresel kalkınmayı sürdürmek için güvenli yazılım uygulamaları oluşturuyor. Dolayısıyla, tek bir grup bu proje üzerinde kontrol sahibi olamaz. Aynı zamanda Bitcoin Cash, Asya, Güney Kore ve Japonya’da yaygın olarak kullanılan popüler bir coindir.

Yours.org kurucusu Ryan Charles konu hakkında şunları dile getiriyor:

En dikkat çekici şey memo.cash’da olacak. Bu merkezsiz bir twitter olduğundan, aralarında daha fazla iletişim bulabilirsiniz.

Bitcoin Cash Hard forku ile yükselişine devam edebilir

Bitcoin Cash’in küresel olarak adaptasyonu için gerekli ilk adım 15 Mayıs 2018’de gerçekleşecek. Bitcoin Cash, blok büyüklüğünün 32MB’ye çıkacağı ve akıllı sözleşmelerin benimsenmesiyle ilgili değişikliklerin olduğu bir “hard fork”a geçiş yapacak. Daha iyi bir referans için, Bitcoin Cash’in fiyatının geçtiğimiz Nisan ayında yüzde 100’ün üzerinde olduğu son zamanlardaki ani yükselişini gösterebiliriz. Sonuç olarak, tüm Bitcoin Cash node kullanıcılarının Bitcoin ABC 0.17.1 sürümüne veya uyumlu olan başka bir yazılıma yükseltmeleri gerekir.

Bitcoin Unlimited ve Bitcoin ABC aynı zamanda kullanıcı dostu nodeler olacaklar. BCH’nin değerindeki son yükselme ile geri dönüş yapmasını bu hard fork ile bağdaştırabiliriz. Bu, önümüzdeki günlerde de fiyatların yükselmesine yardımcı olabilir. Bitcoin ABC hard forku düzenli ağ yükseltmeleri için olacak ve aynı zamanda Bitcoin Cash “node”unu çalıştırmak için kullanılan bir yazılım görevi görecek.

Diğer arttırılan özelliklerden bahsetmek gerekirse; OP_RETURN veri taşıyıcı boyutu 220 bayta yükseliyor. Bu akıllı sözleşmeler ile olacaktır. Bitcoin ve Bitcoin Cash ağları için tam düğüm uygulaması olacak olan Bitcoin Unlimited  (BU), ABC geliştiricileri ile birlikte gelen hard forkda önemli bir rol oynamaktadır.

Bitcoin Cash’in son lansmanında yazılım güncellemeleri yazıyor ve çalışıyor. Büyük işlem hacimleri artık test edilebilir ve denenebilir. Saniyede mümkün olan en az 200 işlem mümkün olup, bu da diğer temel değişimler olmaksızın Blockchain’in kullanımı ile benimseyebilirsiniz.

BCH şu anda yazımızın yayına hazırlandığı saat diliminde son 24 saatte yüzde 1,58 bir artışla ve dolaşımda olan 17.128.850 miktarıyla 1.421 dolardan işlem görüyor.

ambcrypto

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin