Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor
Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor

Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor. Geçtiğimiz hafta George Soros’un kripto paralara yatırım yapacağı haberi basına yansıdı. Şimdi de ünlü Amerikan ailesi Rockefeller’lara ait 3 milyar dolar değerindeki yatırım şirketi Venrock kripto paralara yatırım yapacağını duyurdu.

Ünlü Rockefeller ailesi kripto para birimi projelerine ve pazarlarına yöneliyor

Sınırlı bir risk sermayesi şirketi olan Venrock (“girişim” ve “Rockefeller”ın bir birleşimi), kripto para birimi projelerine ve pazarlarına yöneliyor. Ünlü Rockefeller ailesinin Venrock daha önceden teknoloji ve bilime yatırım yapmak amacıyla kullandıkları yarım asırlık bir şirket. Venrock şirketi, daha önce Intel, Apple, AppNexus ve StrataCom’a kadar birçok şirketin yanı sıra baskın firmalara yatırım yaptı. Kripto para sektörünü seçmeleri bu açıdan mantıklı görünüyor.

Rockefeller ailesinin kripto para sektörüne ne kadar yatırım yapacağı belli değil

Ünlü Rockefeller ailesi kripto para sektörüne ne kadar yatırım yapacağını henüz açıklamadı. Rockefeller ailesi bu konularda her zaman olduğu gibi gizemini koruyor. Geçmişte Rockefeller ailesi hakkında birçok spekülasyon ortaya atıldı. En iyi bilinenlere ise 19. asrın sonlarında ve 20. asrın başlarında yaptıkları petrol yatırımları. Aynı zamanda yüksek mahkemeler tarafından Rockefeller’lar hakkında verilen kararlar bazı sektörlerde bu ailenin tekel haline gelmesine sebep oldu. New York şehrinin bir turunun ortaya çıkaracağı gibi ailenin holdingleri çok büyük: Eski Dünya Ticaret Merkezleri’ne ait Rockefeller Center, Modern Sanat Müzesi örnek olarak verilebilir.

Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor
Ünlü Rockefeller ailesi kripto paralara yatırım yapıyor

Rockefeller ailesi, hükumette yüksek düzeyde görevlerde de bulundu

Aynı zamanda Rockefeller ailesi, hükumette yüksek düzeyde görevlerde de bulundu. Amerika Birleşik Devletleri Başkan Yardımcısı’ndan Senatör’e kadar pek çok devlet görevinde yer aldılar. Nitekim ailenin inanılmaz servetine kalıcı bir övgü, adından da anlaşılacağı gibi, aşırı derecede zenginlerin eş anlamlısıdır.

Rockefeller’in Venrock şirketi ile Coinfund ortaklık kuruyor

Venrock ekibinden David Pakman konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Piyasada çok fazla kripto para yatırımcısı var. Çok fazla kripto para karşılığı hedge fon var.  Aslında bize göre kripto paralar risk sermayesi alanı. Ortaklık ilan ettiğimiz Coinfund bir süredir kripto para yatırımı yapmaktaydı. Bundan sonra çeşitli kripto ekonomiler ve tokenlere dayalı projeler yaratmak için birlikte çalışacağız.’

Coinfund, Coinlist’in ve Kik’i yapımcısı

Coinfund, ilk para tekliflerini (ICO’lar) düzenleme platformu Coinlist’in ve sohbet uygulaması olan Kik’i yapımcısı. Coinfund ekibinden Jake Brukman konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Uzmanlardaki mentorlara yardımcı olmak, tavsiyelerde bulunmak ve ekipleri desteklemek için onlarla yakın bir şekilde çalışacağız.  Daha deneyimli kurucuları ve daha geleneksel teknoloji şirketlerinin blok zincirini ele geçirdiğini gördükçe, takımlar arasında benzersiz bir sinerji oluşturmaya çalışıyoruz.

Venrock, kripto para yatırımlarına uzun vadeli yaklaşacak

David Pakman, Venrock’ın kripto para yatırımlarına uzun vadeli yaklaşacağını ve çevredeki teknolojiyi dönüştürücü olarak gördüğünü vurguladı ve açıklamalarına şunları ekledi:

Devletler, hükumetler ve kurumlar gibi kapı bekçileri kullanıcılardan kira veya ücret tahsil etme eğiliminde. Kripto para teknolojisinin gelişiminin yararı ise daha az sayıda bekçiye sahip olmamız. Risk sermayesinin kendisi de bir kapı bekçiliği endüstrisi ve onların da çözüldüğünü görmek isterim. Küçük bir grup insanın, hangi projelerden para toplayabileceğine ve bu proje ile işe girişip girişmeme kararını verebileceklerine inanmıyorum.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

News.bitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin