Financial Times özel raporu, kripto para birimleri için iki bölüm ayırdı
Financial Times özel raporu, kripto para birimleri için iki bölüm ayırdı

Morgan Creek: “Fiat para birimleri kripto para birimleriyle değiştirilebilecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Morgan Creek Capital’in 2Q / 2018 Pazar incelemesinde cesur bir iddia dile getirildi. Varlık yöneticisine göre, fiat para birimleri kripto para birimleri ile değiştirilebilecek. Bununla birlikte yatırımcıların, dijital varlıklara dahil olmaya başladığını belirten raporlar da bildirilenler arasında.

Morgan Creek raporu ne söylüyor?

Bizim görüşümüze göre Blockchain, iletişim ve ticaretin tüm dinamiklerini etkileyecek ve tüm “Chain of Value” dengesini alt üst edecek devrimci bir teknoloji. Biz paranın, internetle yer değiştireceğine inanıyoruz. Bitcoin‘in (ve diğer kripto paraların) ısınmaya başladıklarına inanıyorum.

Bazı rakipler Bitcoin’in ve kripto para birimlerinin bir balon olduğuna ve bir Ponzi şemasına benzediğine inanıyorlar. Bu gibi yorumlara rağmen Morgan Creek, kripto para birimlerinden son derece umutlu olduğunu bildirdi.

Rapor şöyle bildiriyor:

Bitcoin fiyatları “Logaritmik Doğrusal Olmayan Regresyon” modelini takip ediyor ve bu model Kasım ayındaki 10.000 dolar fiyatını tahmin edilebilir kılıyor. Bu durum Bitcoin’in önümüzdeki 10 yıl içinde 100 bin dolara nasıl hareket edeceğinin bir göstergesi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin