featured
2018 yılında patlayacak 5 kripto para portföyünüzü nasıl etkileyecek?

2018 yılında patlayacak 5 kripto para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto alanındaki çoğu yatırımcı için oyunun adı, 10x, 20x veya 100x dönüşleri getirecek bir projenin gözden kaçan elmasını bulmaktır. Her ne kadar çoğu proje yatırımcılarını hiçbir zaman bu kazançlar elde etmeyecek olsa da, her zaman kripto paraların sonsuz listesinde gizlenmiş bazı taşlar vardır. Soru, kripto para birimlerine yatırım yapmanın riske değip değmeyeceği ve bu riskli yatırımların fazla getiri üretip üretemeyeceğidir. 2018 yılının geri kalanı için takip etmeye değer kripto paralarıyla ilgili bazı araştırmalardan sonra, aşağıdaki 5 adayı bulduk. 2018 yılında patlayacak 5 kripto para ve destekledikleri projeleri birlikte inceleyelim.

Yasal Uyarı: Bu profesyonel bir finansal tavsiye değildir ve her zaman kendi araştırmanızı yapmalısınız. Kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmamayı unutmayın!

2018 yılında patlayacak 5 kripto para!
2018 yılında patlayacak 5 kripto para!

Quantstamp (QSP) koini

Akıllı sözleşmelerin tasarlanması oldukça karmaşıktır ve bu yüzden potansiyel hatalar ve güvenlik açıkları ile ilgili birçok risk içerir. Blockchain projesi Quantstamp’ın arkasındaki ekip, güvenlik sözleşmesi protokolü aracılığıyla akıllı sözleşmelerin oluşturulmasını ve dağıtılmasını çok daha güvenli hale getirmeye çalışıyor.

Bu güvenlik denetim protokolü, akıllı sözleşmelerin tasarlanmasında zayıflıkları bulmak ve akıllı sözleşme başlatılmadan önce geliştiricilere sinyal vermek üzere tasarlandı. Bu, gizlilik ihlalleri ve fon kaybı tehditleri protokol tarafından filtrelenirken, hem kullanıcıları hem de yatırımcıları korur. Protokol, Quantstamp’ın merkezi olmayan ağı tarafından, katkıda bulunanların önerileriyle tasarlanır ve sürekli olarak geliştirilir. Buna katkıda bulunanlar çoğunlukla güvenlik uzmanlarıdır. Ancak her teklifin yine de toplum tarafından oylanması gerekir.

Quantstamp, Ethereum Blockchain’ini temel alıyor

Ek olarak, Quantstamp ayrıca akıllı sözleşme içerik oluşturucularının yerel tokeni olan QSP’yi hata bulucuları için bir ödül olarak kullanabileceği bir ödül programı da sunmakta. Bu ödül avcıları, Quantstamp topluluğu içindeki akıllı sözleşme tasarımında kusurları bulmaya çalışan yetenekli programcılardır.

Quantstamp, Ethereum Blockchain’ini temel alsa da, akıllı kontratları incelemeye gelince Blockchain agnostik kalıyor. Bu Quantstamp protokolünün, NEO, Lisk veya Waves gibi diğer Blockchain platformlarında başlatılan akıllı sözleşmeler için de kullanılabileceği anlamına geliyor.

Güvenlik denetimleri zaten çalışıyor ve 2018’in geri kalanında Quantstamp’ın başarılı olması için iki kilometre taşı var. Ana ağlarının piyasaya sürülmesi Ağustos ayı için planlandı ve ekip, akıllı sözleşme sigortası mekanizmalarının Ekim ayına kadar yerinde olmasını bekliyor.

2018 yılında patlayacak 5 kripto para!
2018 yılında patlayacak 5 kripto para!

OriginTrail (TRAC) koini

Tedarik zincirlerinde genellikle Blockchain teknolojisi ile bozulmaya açık ana iş alanlarından biri olarak iyi bir sebepten bahsedilmekte. Tedarik zinciri yönetimi, insanların küresel olarak dağınık organizasyonlardan gelen farklı teslimatları tek bir pürüzsüz sürece hizalamaya çalıştığı verimsiz bir süreç. Tedarik zincirleri arasında akan tüm verilerin takibi, ürün ve hizmetlerin kalitesinin güvence altına alınması muazzam karmaşık bir problem haline geldi.

OriginTrail, tedarik zinciri sürecini bozmayı hedefleyen bir blok projedir. Merkezi olmayan platform, kuruluşların OriginTrail platformunda tedarik zinciri verilerini paylaşmalarına izin vererek tedarik zinciri süreçlerini şeffaf hale getirmek için tasarlandı. Bu sayede veri Blockchain’de güvence altına alınır ve veri paylaşımı süreci senkronize, verimli ve otomatik hale gelir.

Oldukça iddialı yol haritasından dolayı 2018 için beklentiler OriginTrail projesi için yüksek

İşletmeler için, OriginTrail platformu, optimize edilmiş verimlilik ile tedarik zinciri yönetimi ile ilişkili maliyetleri ciddi ölçüde azaltmalarına izin verebilir. Tedarik zinciri katılımcılarının verilerinin güvenilirliğini ve kalitesini sağlamak için OriginTrail veri kalite kontrolleri için ortak kontrol algoritmaları ve yöntemleri oluşturdu.

Tüketiciler için OriginTrail platformu, bir ürünün kökenini takip etmenin kolay bir yolunu sunar. Bir ürünün tedarik zincirinin tamamını görebilir ve ilgili kuruluşların çevreye karşı sorumlu olup olmadıklarını, zincirin her bir aşamasının ürüne hangi değer ve bileşenlerinin eklendiğini ve bir ürünün nereden kaynaklandığını değerlendirebilirler.

Oldukça iddialı yol haritasından dolayı 2018 için beklentiler OriginTrail projesi için yüksektir. Hem testnet (Haziran) hem de merkezi olmayan ağ lansmanı (Q3) bu yıl için belirlendi. Ayrıca, ekip 2018’de merkezi olmayan ağa başlamak üzere OriginTrail token sahiplerinin oyuyla seçtiği en fazla 30 yeni projeyi bekliyor. Tedarik zincirlerinin yönetimi Blockchain teknolojisinin gücünden dolayı değişmek üzere ve OriginTrail bunu yaparken ciddi bir yarışmacı.

2018 yılında patlayacak 5 kripto para!
2018 yılında patlayacak 5 kripto para!

QLINK (QLC) koini

QLİNK, dünyanın ilk merkezi olmayan mobil ağıdır. Bu Blockchain startup’ı, yeni eşler arası bir mobil ağ platformu oluşturarak, mobil ağ endüstrisini bozmaya kendini adadı.

Şu anda, mobil ağ şirketleri ile çeşitli sorunlar var. İlk olarak, maliyetler verimsizliklerden dolayı olması gerekenden daha pahalıdır. Müşteriler genel masraflar için devasa ödeme yaparlar ve küçük veri ve mobil kullanım paketleri için yüksek miktarda işlem ücreti alırlar. Ayrıca, mobil ağlar için abonelikler son derece verimsizdir ve insanları ay sonunda çok fazla kapasite ile terk ederler veya tükenir ve bir destek paketi için ek bir ücret ödemek zorunda kalırlar. Buna ek olarak, açık Wi-Fi ağları çok güvenli değil ve kullanıcı cihazlarını orta derecede yetenekli dijital suçlular tarafından saldırılara karşı hassas hale getirir.

QLİNK, paylaşılan bir mobil ağ için platform oluşturmaya başladı. Cihazlarında aşırı kapasite veya güçlü bir Wi-Fi etkin noktaya sahip kişiler, ücretsiz Wi-Fi’lerini diğer kişilere kiralamak için Qlink’in yerel tokeni (QLC) kazanabilirler.

QLİNK’in yol haritasına dayanarak, bu projenin gerçekleşeceği yıl bu yıl

Başlangıçta sunmayı planladığı başka bir hizmet, merkezi olmayan bir SMS servisi. Bu hizmet fazla SMS ödeneği olan kişilerin bu metin mesajlarını merkezi olmayan bir platformda satmasına izin verir. Örneğin, bir kullanım durumu, şirketlerin bu SMS varlıklarını toplu olarak satın alabilmeleri ve daha sonra bunları pazarlama programları ve doğrulama ve kayıt kodları için kullanabilmeleridir.

QLİNK’in yol haritasına dayanarak, bu projenin gerçekleşeceği yıl bu yıl olabilir. QLİNK’in SMS ve Wi-Fi ürünleri bu yıl çoktan başlatıldı ve bunlar sadece bir başlangıç. Mobil veri faturalandırma akıllı sözleşmelerinin, bir QLİNK cüzdanının, bir QLİNK yönlendiricisinin ve pastadaki vişnenin genel QLİNK zincirinin piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz. Bu değiş tokuşlarda  QLC satın alabilir ve tokenlerinizi bir NEO cüzdanında saklayabilirsiniz. Sürümünüze bağlı olarak, bu tokenleri doğrudan cüzdanınızda göremeyebilirsiniz, ancak bunları neotracker.io kullanarak görebilirsiniz.

2018 yılında patlayacak 5 kripto para!
2018 yılında patlayacak 5 kripto para!

Polymath (POLY) koini

ICO’lar muazzam miktarda sermaye biriktirdi. Ancak, dünyanın dört bir yanındaki düzenleyici kurumlar bu yeni fon yaratma modelini ağır bir şekilde incelediğinden, önde kara bulutlar var. Kripto para birimleri için yürütülen ICO’lar ile ilgili en büyük endişe, bunların menkul kıymetlere benzemesidir. Menkul kıymetler sermayeyi yükseltmek için geleneksel bir yoldur ve bir güvenlik ihracı sıkı düzenleyici gerekliliklerle gelir; hükumetler bu gereklilikleri ICO’lara da uygulamak istiyorlar.

Düzenleyici kurumlar, kripto para birimleri için bütün olarak ve özellikle kripto para birimlerinin menkul kıymet olarak sınıflandırılması için uygun bir sınıflandırma bulamadı. Bu nedenle, kripto devrimine girmek ve kendi tokenlerini çıkararak sermayeyi yükseltmek isteyen işletmeler, düzenlemelerle uyumlu kalırken bunun nasıl yapılacağını anlamakta zorlanıyorlar.

Kripto para birimleri aracılığıyla yeni yollarla sermaye artırmaya yönelik geleneksel yöntemleri birbirine bağlayan bir güvenlik tokeni platformu olan Polymath ile tanışın. Polymath hissedarlarına (hisse senetleri) token sahiplerine güvenlik tokenlerine dönüştürülen bir platform oluşturmak istiyor. ICO terimi, Güvenlik Simgesi Teklifleri için bir kısaltma olan STO ile değiştirildi. STO’lar Polymath’ın merkezi olmayan platformunda başlayacak. Bir hizmet olarak platform, şirketlerin sermayeyi yükseltmek için kendi tokenlerini çıkarmayı istedikleri zaman karşılaştıkları teknik ve yasal zorlukların üstesinden gelmelerine yardımcı olur.

Polymath güvenlik tokenleri pazarında lider bir endüstri oyuncusu olabilir

Polymath’ın doğal tokeni olan POLY, bünyesinde yer alan müşteri hizmetlerini tanıyor, yönetmeliklere uygun hale getiriyor ve böylece diğer projelere yatırım yapılmasını sağlıyor. Tokenlerin ve platformun KYC işlevlerini optimize etmek için Polymath, başka bir Blockchain başlangıcı olan SelfKey ile ortaklık kurdu.

Stoklar, tahviller, girişim sermayesi ve özel sermaye gibi sermayeyi yükseltmenin geleneksel yolları, düzgün tasarlanmış bir Blockchain üzerinde çok daha iyi çalışır. Mülkiyet kolayca nakledilebilir ve tartışılmazdır.  Ayrıca sermaye aracıları olmadan ellerinizi hızla hareket ettirebilir. Menkul kıymetler, trilyonlarca dolarlık bir birikmiş değere sahiptir ve Blockchain teknolojisinin bir menkul kıymetler piyasasına yükselebildiği göz önüne alındığında, güvenlik tokenleri için yeni bir mega eğilim beklenebilir.

Güvenlik tokeni veren şirketler için araçlar sağlayarak ve yasal olarak uyumlu bir platform olarak, Polymath çok iyi bir şekilde güvenlik tokenleri pazarında lider bir endüstri oyuncusu haline gelebilir. Şirketin kendi tahminlerine göre, güvenlik tokenleri endüstrisi 2020 yılına kadar 10 trilyon dolar değerinde bir değere sahip olabilir.

2018 yılında patlayacak 5 kripto para!
2018 yılında patlayacak 5 kripto para!

Ravencoin (RVN) koini

Ravencoin, varlıkların eşler arası ağında aktarımını kolaylaştırmak için tasarlanmış bir kripto para birimi. Bu, token sahipleri arasında farklı kripto para göndermeyi içerir. Ravencoin dijital para anlamına gelmez, ancak sansür direnci, mahremiyet ve kullanıcı kontrolü için yaratıldı.

Blockchain teknolojisi, diğer teknolojilere göre kimin neyin sahibi olduğunu tartışmasız bir şekilde değerlendirebilme yeteneğinden daha üstündür. Ravencoin, belirli bir işleve odaklanacak ve varlıkları bir partiden diğerine transfer edecek. Örneğin, Bitcoin’ler hızla, kolayca ve cüzdanlar arasında parazitsiz olarak transfer edilebilir. Ravencoin’ın durumu, insanların menkul kıymetler, emtialar ve diğer varlıklar gibi aktarılabilirliği kolaylaştırmak istemesidir.

Ravencoin, Bitcoin protokolünün kapsamlı test ve geliştirmesini kullanarak, ancak bazı ayarlamalar yaparak, Bitcoin kodunun bir çatalı üzerine kuruldu. Bu daha hızlı bir blok ödül zamanı, daha fazla enerji verimi ve mevcut toplam token sayısında bir değişiklik yapar.

Ravencoin platformu üzerindeki varlıkların gerçek transferi yeryüzüne çıkmak zorunda

Ravencoin sadece çıkarılabilir. Bu nedenle hiçbir ICO (doğrudan balina anlamına gelmez), fon tahsisi ya da önceden çıkarılmış kripto paralar (çıkış dolandırıcılığı yok ve Ravencoin ağır piyasa manipülasyonuna daha az duyarlı) olmadı. Ayrıca, madencilik süreci Ravencoin x16R algoritması ile ASIC’lere dayanıklıdır. Bu, madencilik gücünün daha adil bir şekilde dağıldığı anlamına gelir.

Proje, daha fazla şeyin mümkün olduğunu görmek isteyen bazı Bitcoin geliştiricileri ile başladı ve Ravencoin bu deneyin sonucuydu. Yazının yayınlandığı tarih itibariyle 0,03 doların biraz üzerinde oturan Ravencoin, özellikle bu kripto para biriminin 14.000’den fazla taahhütte bulunan 400’ün üzerinde Bitcoin geliştiricisine sahip olması nedeniyle büyük bir yatırım olabilir.

Üstelik Nasdaq listesinde bulunan Overstock şirketi bu kripto paraya ilgi duyduğunu ve hatta projeye “milyonlarca dolar” yatırdığını ifade etti. Şimdilik, Ravencoin platformu üzerindeki varlıkların gerçek transferi yeryüzüne çıkmak zorunda, ama emin olmak için bir göz atılması gereken bir proje.

2018 yılında patlayacak 5 kripto para portföyünüzü nasıl etkileyecek?

Bu 5 projenin hepsi yüksek risk/yüksek ödül oranına sahip. Bununla birlikte, potansiyel getirilerinin ilgili riskleri aştığına inanılıyor. QLİNK, Quantstamp ve OriginTrail 2018 için yol haritalarını tanımlasalar da, Ravencoin ve Polymath henüz tanımlamamış olsa da, bu 5 kripto paranın hepsinin 2018’de patlayacağı düşünülüyor. Bu tahmin, yarattıkları hizmete ve beklenen gelişmelere dayanmakta. Bu projelerin 1 Ocak 2019’da portföyünüzü nasıl etkilediğini birlikte görelim!

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

İnvestinblockchain

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin