Kripto para yatırımcıları, piyasaya güveniyor
Kripto para yatırımcıları, piyasaya güveniyor

2018 üçüncü çeyrekte piyasa sıralamasını kaybeden 6 kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında işler değiştikçe, piyasa değeri sıralaması her zaman ilgi çekici olur. Aşağıdaki altı proje son birkaç aydır zorlu günler geçiriyor. Bu süreç içerisinde bu kripto para birimleri çok büyük sıkıntılar yaşamasa da piyasa sıralamalarını kaybettiler. Bu kapsamda 2018 üçüncü çeyrekte piyasa sıralamasını kaybeden 6 kripto parayı inceleyelim.

Piyasa sıralamasında düşüş yaşayan 6 kripto para

6- PIVX

PIVX, kripto para ve gizlilik odaklı projeler dünyasında çok fazla ün kazanıyor olsa da genel piyasa değerinde biraz gerilere gittiği görülüyor. Geçtiğimiz 5 ay içerisinde PIVX piyasa sıralamasında 37. pozisyonu kaybetti. Ancak proje yaklaşık 54 milyon dolarlık bir değerleme sağladı.

5- SysCoin

SysCoin bir süredir piyasada faaliyet göstermesine rağmen, en iyi 100 kripto para arasında piyasa değeri pozisyonunu korumak için mücadele ediyor. Blockchain’deki işlemlerin kolaylaştırılmasına odaklanmış bir para birimi için, sadece 47,34 milyon dolarlık bir piyasa değeri yeterli değil. Ayrıca kripto para 41. pozisyonu kaybetti. Bu durum Syscoin için önümüzdeki aylarda işlerin iyileşip gelişeceğini önceden tahmin etmeyi zor hale getiriyor.

4- Factom

Factom projesi merkezi olmayan sistemde dünyadaki verileri depolamaya odaklanıyor. Yıllar geçtikçe, kripto paranın piyasa değeri 42,16 milyon dolara düştü. Sürmekte olan bu düşüş nedeniyle, Factom 52. pozisyonu kaybetti ve şu anda ilk 100’ün çok dışında kaldı. Geleceğinin ne getireceği bilinmemesine rağmen bu krpto para için ilk 50’ye geri dönmek çok zorlaştı.

3- DigixDAO

Bir çok kripto para yatırımcısı, DigixDAO’nun hala piyasada olduğunu unutmuş görünüyor. Bu proje, Ethereum Blockchain’indeki altın miktarını belirleme konusunda uzmanlaştı. Geçtiğimiz birkaç ay içinde kripto paranın piyasa değeri 72,98 milyon dolara düştü ve proje 55. piyasa değeri sıralaması kaybetti. Şu an için genel eğilim bu kripto para için umut verici görünmese de, Digix DAO ilk 100’de kalmaya devam ediyor.

2- SALT

SALT tokeni geleneksel finans ve kripto para birimleri arasındaki boşluğu dolduran SALT ödünç verme platformuna özgü bir para. Geçtiğimiz altı ay boyunca, SALT’ın piyasa değeri -2018 boyunca tüm kripto para birimlerini etkileyen düşüş baskısı nedeniyle- 32,58 milyon dolara düştü. Bu nedenle SALT, altı ay içinde 55. piyasa değeri sıralamasını kaybetti.

1- Veritaseum

Merkezi olmayan borsalar, ticari kripto para birimleri söz konusu olduğunda bir sonraki sınırdır. Akıllı sözleşmeler oluşturan ve yöneten akıllı sözleşmeye dayalı cüzdan arayüzü Veritaseum, son altı aydır zor günler geçiriyor. Sadece 36,07 milyon dolarlık piyasa değeri bu proje için yapılacak çok iş olduğunu gösteriyor. Düşük piyasa değeri, Veritaseum’un piyasa değeri sıralamasında 68. sırayı kaybetmesine neden oldu.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin