"2018 kripto para yılı olacak."

Sektörün dev isimleri son derece iyimser: “2018 kripto paraların yılı olacak!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2018 yılı kripto para sektörü için bekleneni henüz tam olarak verebilmiş değil. Fakat buna karşın sektörün kurtlarından gelen üst üste açıklamalarla umutlar yeniden yeşermiş durumda. Özellikle Mike Novogratz ve Brian Kelly, 2018’in kripto para yılı olacağı görüşünde.

Wall Street’teki en büyük kripto para şirketinin başkanı olan Mike Novogratz, New York Borsası’nın üst kuruluşu tarafından yapılan son duyurunun, 2018’in en büyük haberi olduğunu ve oyunu değiştirme potansiyelinin çok yüksek olduğunu ifade etti.

Bakkt yılın en önemli haberi olarak görülüyor

New York Borsası’nın sahibi olan Intercontinental Exchange (ICE), BTC’ye yerleşmiş olan yeni bir Bitcoin vadeli kontrat sözleşmesi yaratmayı planladığını ve Bakkt adında tüketicilerin, tüccarların ve kurumsal müşterilerin alım yapmasını sağlayan yeni bir ödeme platformu oluşturmayı planladığını söyledi.

Starbucks ise platform için amiral gemisi perakendeci olmaya hazırlanıyor.

Novogratz’a göre, ICE tarafından gerçekleştirilen duyuru aylardır beklenen bir adopsiyon atılımının kilometretaşı.

ICE’nin kurucusu, başkanı ve CEO’su Jeff Sprecher yaptığı açıklamada, Bitcoin’in dünyanın her yerindeki finansal sistemleri gerçekten birleştiren ilk para birimi olabileceğini söyledi.

“2018 kripto para yılı olacak.”

Sprecher şu ifadeleri kullandı:

Bitcoin, küresel paranın hareketini büyük ölçüde basitleştirecektir. İlk dünya çapında para birimi olma potansiyeline sahip.

Novogratz ise “Sprecher karşıtı bir ifade kullanmamayı öğrendiğini” ifade etti.

Brian Kelly de olumlu görüş bildiren önemli isimler arasında

Kripto para yatırım şirketi BKCM’nin kurucusu ve CEO’su Brian Kelly de aynı tarafta.

CNBC’ye konuşan Kelly, şu sözleri kullanmıştı:

Bu bence yılın haber. Topluluk ve piyasa tarafından henüz değeri anlaşılmadı. Starbucks’ın geçmişine bakarsanız, özellikle perakende satış alanında, dijital ödemelerin ön saflarında yer aldıklarını görürsünüz. Bu yüzden onları dahil etmek, bunun daha fazla ana akım haline geldiğinin bir işaretidir.

dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin