2018 kripto para duzeltmesi
2018 kripto para düzeltmesi 2014 yılı ile benzerlik gösteriyor mu?

2018 kripto para düzeltmesi 2014 yılı ile benzerlik gösteriyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son iki hafta boyunca, kripto para varlıklarında ayı piyasası görünümü iyiden iyiye kendini gösteriyor. Doğrusunu söylemek gerekirse, Aralık – Ocak dönemindeki tüm zamanların en yüksek seviyelerinden beri pazarın derin bir düzeltmeye gireceği teknik açıdan olası gözüküyordu. Bu durum elbette piyasaya yeni giren yatırımcılar ve hatta oyunda daha uzun süredir olanlar için oldukça sinir bozucu bir durum. Çünkü tüm konsept başlangıçta oldukça çok umut verici görünüyordu. 2018 kripto para düzeltmesi ise kimilerine göre oldukça umut kırıcı oldu.

Bununla birlikte bir Twitter kullanıcısı @galaxybtc – Galaxy, yayınladığı bir fiyat grafiğinde 2014’te altcoinlerin büyük bir sıçrama yapmadan önce yaklaşık yüzde 86 oranındaki düşüşlerini şimdiki -2018 kripto para düzeltmesi- duruma çok benzediğini dikkat çeken bir twit yayınladı.

2018 kripto para düzeltmesi 2017 yılındaki büyük sıçramanın bir sonucu mu?

Birçoğu, şimdiki fiyat hareketlerinin (düşüşün) 2017 sonunda tanık olduğumuz muazzam kazanımdan uzun bir fiyat düzeltmesi olduğu fikrini destekliyor. Aynı zamanda Blockchain’in oldukça yeni olduğu, gerçek kullanımının ve benimsenmesinin genel olarak henüz gerçekleşmediği de biliniyor. Ana akım seviyesine ulaştığında ise teknolojinin veya fiyatların geliştirilmesini destekleyen herhangi bir düzenleme ya da görüş oldukça gerekli olacak gibi gözüküyor.

Gelecek büyüme beklentisi için umut bağlanan Blockchain hakkında Ethereum kurucuları arasında fikir ayrılığı var

CNN’in yaptığı bir röportajda ise Vitalik Buterin Blockchain’in şu anda meşhur olduğunu ve bu popülerliğin daha fazla büyüyemeyeceğini söylerken, Ethereum kurucu ortağı Joseph Lubin, teknolojinin sosyal, politik ve ekonomik sistemleri gibi tüm alanları nasıl etkileyeceğine dikkat çekti. Belli bir seviyeye ulaşmasının biraz zaman alacağını aklımızda tutarak, şimdiye kadar gördüklerimiz sadece bir başlangıç ​​olabilir.

Vitalik Buterin röportajda şunları dile getirdi:

Bu noktada ortalama eğitimli bir kişi ile konuşursanız, muhtemelen en az bir kez Blockchain kelimesini duymuştur. Artık alandaki herhangi bir şeyde 1000 kat daha fazla büyüme fırsatı yok.

Joseph Lubin ise şunları söyledi:

Vitalik zekice bir şeyler söylüyor ama onunla aynı fikirde değilim. Bu, önümüzdeki birkaç on yıl boyunca ekonomik, sosyal ve politik sistemlerin nasıl inşa edildiğini etkileyecek olan bir teknoloji. Yani biz gerçekten bunun başlangıcındayız. Çok fazla değişim olacak. Teknoloji hala yeterince olgunlaşmadı. Ve şu anda bir varlığa sahip olan her şey, gelecekte bir noktada bir kripto varlığı olarak temsil edecek diye düşünüyorum. Bu yüzden önümüzdeki sektörün daha hızlı büyüyeceğine inanıyorum.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin