Bank of Russia, ICO deneyinin başarılı olduğunu söylüyor
Bank of Russia, ICO deneyinin başarılı olduğunu söylüyor

Bank of Russia, ICO deneyinin başarılı olduğunu söylüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Rus haber ajansı TASS’ın salı günkü haberine göre, Bank of Russia başarılı bir ICO deneyi yaptı. Habere göre, Bank of Russia, Rusya’nın Vladivostok kentinde gerçekleşen Doğu Ekonomik Forumu sırasında pazartesi günü bir ICO deneyi gerçekleştirildiğinden söz etti.

Bankanın finansal kalkınma bölümü müdür yardımcısı Ivan Semagin, forumun katılımcılarına, regülatörün Rusya’nın mevcut altyapıya dayanan bir deneysel ICO gerçekleştirdiğini söyledi. Demagin, deneyin bir başarı olmasına rağmen hala bazı sorunlar olduğunu söyledi.

Demagin, şunları söyledi:

Sandbox framework’ünde teknik olarak her şey yolunda gitti. Ancak yasal bir bakış açısından birçok sorun vardı.

Demagin, bu yasal kaygıların ne olduğunu açıklamadı.

Bank of Russia ICO deneyi için özel sektör ile birlite çalıştı

Test ilk olarak, mayıs ayında açıklandı. Test ortamı için Rusya’nın en büyük devlet destekli perakende bankası Sberbank’ın Russia National Settlement Depository (NSD) ile birlikte test amaçlı bir ICO üzerinde çalıştıklarını belirtildi. Denemede, Sberbank’ın ihraç koordinatörü ve çapa yatırımcısı olacağı planlandı. Muhafazakâr kayıt ve ödeme işlemlerinin yanı sıra varlıkların korunmasında NSD olarak adlandırdığı bir ICO ihraççısı olan Level One isimli bir şirket dâhil edildi.

Sberbank kıdemli başkan yardımcısı İgor Bulantsev açıklıyor:

Birçok Sberbank müşterisi bu tür bir yatırımla ilgileniyor. Uygun yasal çerçevenin yürürlüğe girmesi ile  bu hizmeti proaktif bir şekilde geliştirmeyi planlıyoruz. Bu tür işlemlerin kurumsallaştırılması ve yaygınlaştırılması için çalışan ilk öncü kurumlardan biri olacağız.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin