XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar
XRP sahipleri dikkat! Önde gelen analistten kritik uyarılar

2017’den beri görmediği seviyelerde, XRP için alım fırsatı mı yoksa düşüş devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto pazarları, son birkaç gün boyunca  aşağı yönlü ciddi bir baskıyla karşı karşıya ve bu, Bitcoin’in ani ve keskin bir geri çekilmeye girmeden önce 13.800 dolar zirvesini gördüğü bu yılın başlarında meydana gelen aşağı yönlü momentumun önemli ölçüde genişleyebileceğini  işaret ediyor. XRP bu düşüşten en çok etkilenen kripto paralar arasında ve şu an 0,20 dolardaki kritik desteğinin altında işlem görüyor. Bu düşüşe rağmen analistler, XRP’nin şu anki fiyatının hemen altındaki desteğin daha yüksek seviyelere çıkış için yeterli olabileceğinin altını çiziyorlar.

XRP yaklaşık %10 düştü, ancak güçlü bir teselli rallisi gelebilir

XRP, şu anki fiyatı olan 0.195 dolar ile% 8’lik bir düşüşle işlem görüyor; bu, Bitcoin’in 7.000 doların altına düşmesiyle aynı anda gerçekleşen büyük düşüşün hemen ardından 0,22 dolarlık günlük yüksek seviyesinden başladı.

0,19 dolar, Ripple tokeninin Kasım ayının sonunda, tüm pazarların sert bir satışla karşı karşıya kaldığı, düşüşte ulaştığı seviye.

Bu seviye, şu anda güçlü bir destek noktası olduğunu kanıtlamış olmasına rağmen, piyasalar belirgin bir zayıflık gösterdiğinden güçlü olup olmayacağı konusunda belirsizlik devam ediyor.

Twitter’daki popüler bir kripto para analisti DonAlt, yakın zamanda, önümüzdeki hafta için geçerli fiyat seviyelerinin üzerinde olduğu sürece, algılanabilir zayıflığına rağmen, XRP long pozisyonu almak  için iyi bir fırsat olabileceğine inandığını açıkladı:

XRP Güncellemesi: Cidden kaderden kaçabileceğinizi mi düşündünüz? Eğer bu hafta yeşilin üstüne kapanırsa, muhtemelen burada çok fazla para kazanacağım.

DonAlt’ın yükseliş inancına rağmen, diğer analistler kısa vadede daha fazla düşüş görmeyi bekliyorlar.

Jacob Canfield, geçtiğimiz birkaç yıl boyunca kripto yatırımına karşı arkadaşlarını ve ailesini sallamakla geçtiğini, bunun 0,10 ila 0,15 dolar arasında ulaşana kadar iyi bir alım olmadığını belirtti.

XRP’nin bu seviyeye tepkisi, XRP’nin gelecekteki fiyat hareketine derinlemesine bir bakış açısı getirecektir.

ethereumworldnews


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin