20 Kasım Dogecoin fiyat analizi: DOGE için beklenen seviyeler
20 Kasım Dogecoin fiyat analizi: DOGE için beklenen seviyeler

20 Kasım Dogecoin fiyat analizi: DOGE için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin, piyasadaki ilk 30 kripto arasında işlem gördükten sonra 45. sıraya kadar geriledi. Kripto para birimi yüksek fiyat aralığında net bir redden sonra, günlük grafikte 0,003 doların altında bir konsolidasyonun ardından bu seviyenin hemen altında, 0,00296 dolardan işlem görüyor. DOGE fiyatı 0,00239 dolarlık en düşük seviyesinden mevcut işlem fiyatına bir yükseliş trendi çiziyor lakin kripto para para 0,003 doların üzerine çıkamıyor.

Dogecoin pozitif ivmesini sürdürüyor

Dogecoin, küresel kripto pazarında 40’ın altında bir konuma kaymış olsa da 3 haftalık yükseliş trendi ile dolar karşısında hâlâ pozitif ivmeli.

20 Kasım Dogecoin fiyat grafiği
20 Kasım Dogecoin fiyat grafiği

Bu haberin yazıldığı esnada 0,00296 dolardan işlem gören DOGE’de bu ay başlayan yükseliş trendi nedeniyle olumlu duygu hakim. Dahası, Dogecoin’in BTC ile eşzamanlı bir ivmeye sahip olduğuna inanılıyor ve tam da küresel pazarın en büyük kripto para biriminin üç yıllık zirvesini geri kazanmaya başladığı ve ATH’yi geri almaya yakın olduğu görüldüğünde, ilgili altcoinler hiçbir taşı çevrilmemiş bırakmıyor.

Teknik göstergeler DOGE’yi destekliyor

Dogecoin fiyatı, kripto para açıkça pozitif fiyat hareketleri gösterdikten sonra, 50 günlük ve 200 günlük günlük MA’dan sırasıyla 0,0026 ve 0,0028 dolar desteklerini koruyor. MACD grafiği aynı zamanda yükseliş eğilimi gösteriyor ve bu nedenle MACD çizgisi sinyal çizgisinin üzerinden geçiyor. DOGE’nin RSI göstergesi de yakın zamandaki pozitif fiyat hareketi nedeniyle talepte bir artış olduğunu yansıtıyor ve sinyal 69,79’da bulunuyor.

Bollinger Bantları orta derecede sıkıcı görünse de DOGE/USD fiyat eğilimi 20 günlük Bollinger Band’ını vuruyor.

cryptonewsz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Office 2019 Satın Al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin