eth işlem ücreti
Ethereum fiyatı 500 doların altına düşerken ETH işlem ücreti 7,70 Dolara Ulaştı

Ethereum, Temmuz 2018’den beri ilk kez 500 doları aştı! Sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum (ETH) fiyatı dik bir yükseliş gördü ve 500 dolar seviyesine dokundu. Kripto para birimi bu hamlesiyle Temmuz 2018’den beri ilk defa bu kritik barajı aşma girişiminde bulundu.

Ethereum 500 doları uzun süre sonra aştı

İki gün önce 500 dolara dokunmayı başaramayan ETH, uykudan uyandı. Kripto para birimi dikey olarak yükseldi ve son olarak iki sene önce gördüğü bir seviye olan, ABD dolarına karşı 500 dolarlık direnci kırdı. Aynı şekilde Google’da da ETH aramalarına ilişkin ciddi bir artış söz konusu.

Görünüşe göre ETH boğaları artık 500 doların altındaki bölgede kalma havasında değil zira bir dizi sert fiyat hareketi kripto para birimini yaklaşık 1 saat önce 500 doların üzerine çıkarmayı başardı. Bu hamle Ethereum’un yerel tokeninde yüzde 6’lık bir artışa ve yılın başından bugüne kadar neredeyse yüzde 200’lük bir kazanç anlamına geliyor.

ETH fiyatı iki yıldan fazla bir süre sonra 500 dolardan işlem görüyor. Kripto varlığının bu fiyattana en son el değiştirdiği zaman Temmuz 2018’di. Ethereum savunucusu Anthony Sassano hareketi kutlarken ve bu rallinin 10.000 dolara giden yolun sadece yüzde 5’i olduğunu söyledi.

20 Kasım Ethereum fiyat grafiği
20 Kasım Ethereum fiyat grafiği

Crypto Capital Venture kurucusu ve YouTuber Dan, ETH’nin fiyat hareketinin Bitcoin’e benzer şekilde gerçekleşmesi durumunda 530 dolara yakın vadeli bir ralli çağrısında bulundu.

ETH, listelerde dikey olarak yükselmekle meşgulken; Google Trends, Ethereum’a yönelik arama ilgisinin giderek arttığını gösteriyor.

Google Trends
Google Trends

Tüm bu gelişmeler herkesi heyecanlandırırken, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in en son güncellemesine göre, ETH 2.0 lansmanı daha fazla gecikebilir. Ancak Buterin ölçeklendirmenin stake etme işleminden önce hazır olabileceğini açıkladı.

Bu yazı ilk olarak Cryptopotato’da yayımlanmıştır.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Avast Satın Al

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin