Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar
Ethereum (ETH) yeniden yükselişe geçti: Hedef 300 dolar

2 Ocak Ethereum fiyat analizi: ETH 150 dolar sınırında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Ocak Ethereum fiyatı ile ilgili kritik noktaları şu şekilde belirledik:

  • Ethereum, 118 dolar seviyesinden başlattığı yükseliş hareketini yavaş ve sağlam adımlarla devam ettiriyor.
  • Yükseliş hareketinde gelen düzeltmeler 135 dolar seviyesi iyi savunuldu. Böylece Ether 145 doların üzerine hamle yaptı.
  • Yeni yıla piyasadan pozitif ayrışan Ethereum ilk 10 coin arasında en çok yükselen coin konumunda bulunuyor.

2 Ocak Ethereum fiyat hareketleri

Son 4 gündür 135 – 145 dolar bandında seyreden Ethereum, içinde bulunduğu kanalın alt bandını savunmasını bildi. Bu destek noktasından bulduğu yeni alıcılarla yükselişini hızlandıran Ether, yeni güne hızlı başlayıp 150 dolar kapısına kadar geldi.

Gün içerisinde 150 doların üzerinde saatlik kapanışlar görülmesi halinde 150 – 155 dolar alanı Ethereum’un yükselişini devam ettirmesi için oldukça önemli hale gelecek.

Aşağı bölgede ise 135 dolar hala önemini koruyor. ETH/USD paritesinin düşüş göstermesi durumunda 135 doların altında görülebilecek bir kapanış, kripto paranın 120 dolar seviyelerine kadar gevşemesine neden olabilir.

ETH/USD için önemli teknik göstergeler

4 saatlik ETH/USD paritesinde;

  • MACD, yeni gün ile birlikte pozitif bölgeye çıkmış olup, bu hamle yükselişin devam edeceği şeklinde bir algı oluşturuyor.
  • Stokastik RSI, aşırı alım bölgesine girmek üzere iken bu bölgeden çıkış gösterene kadar alım işlemleri devam edebilir.
  • RSI, 66 seviyesi ile ve yukarı yönlü görünümü ile yükselişin devam edebileceği sinyallerini vermeye devam ediyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin