Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler
Bitcoin Cash ve Algorand fiyat analizi: BCH ve ALGO için beklenen seviyeler

2 Ocak Bitcoin Cash (BCH) ve IOTA fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin Cash, grafikte bir yükseliş üçgen modeli oluşturdu ve 326 dolarlık destek seviyesini test ettikten sonra yukarı yönlü bir hareket görebilir. IOTA ise bir aralıkta işlem görüyor ve kısa vadede her iki yönde de ivme kaybetmiş gibi görünüyor.

Bitcoin Cash (BCH) fiyat analizi

Bitcoin Cash, 4 saatlik grafiklerde azalan bir üçgen modeli oluşturdu. Bu model genellikle fiyatların yükselişiyle devam ediyor ve böyle bir gelişme önümüzdeki günlerde BCH için 375 dolarlık bir hedef sunabilir.

Üçgenin altında bir kapanış, fiyatın 326 dolarlık destek seviyesini test ettiğini görecek. Bu destek seviyesi kırılırsa, BCH için aşağı yönlü güçlü bir hareket beklenebilir ve aşağı yönlü bir hedef 315 dolar olabilir.

RSI, momentumun nötr olduğunu, ancak 50 değerinin altına düştüğü ve 45’te durduğu için BCH için düşüş tarafına doğru kaydığını gösterdi.

Bu nedenle izlenecek önemli seviyeler, destek olarak 333 ve 326 dolar seviyeleri ve yukarı yönde bir hareket için 345 doları geçen bir kırılma.

IOTA fiyat analizi

IOTA, 0,3 dolar direnç ve 0,28 dolar destek aralığında işlem yapmaya devam ediyor. Aralığın orta noktasında, 0,29 dolarda.

OBV, IOTA’nın arkasında yükselen satış hacmini göstermek için düşük zirveler kaydetti. Awesome Osilatör momentumun ne boğaları ne de ayıları desteklediğini gösterdi. Aralıkta bir kırılma olmadıkça bunun değişmesi olası değil.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin