Bu hafta yaklaşık 2 milyar SHIB yakıldı ve fiyatı %2,36 arttı.

2 Milyara yakın Shiba yakıldı, SHIB fiyatı yüzde 2.36 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibburn kripto para işlem takipçisi tarafından paylaşılan verilere göre, geçtiğimiz hafta SHIBA topluluğu, mizah paralarından önemli bir miktarı yakmayı başardı. Haftanın sonunda fiyat da son dönemdeki kayıplarını telafi etme girişimine başladı.

2 Milyara yakın Shiba yakıldı!

Son yedi gün içinde toplam 1.740.061.669 Shiba Inu yakıldı. Ancak, bir hafta öncesine göre bu neredeyse %70 daha az olduğu belirtiliyor. “Yakılan” tüm jetonlar dolaşımdaki arzdan çıkarıldı ve harcanamayan cüzdanlara kilitlendi. Geçen 24 saatte yakılan mizah paralarının miktarı ise 8.029.996 SHIB olarak belirtiliyor. Shibburn grafiğine göre bu, dünkü değere göre “0%” olarak görünüyor.

Bu hafta SHIB yakmaları için genel olarak tuhaf sonuçlar ortaya çıktı. Birkaç kez yakma oranı %30.000’in üzerine çıktı ve birkaç kez de sıfıra düştü.

Shiba Inu (SHIB) Nedir? | Kripto Para Haber

SHIB fiyat hareketleri

Geçtiğimiz hafta, piyasa değeri bakımından ikinci büyük mizah kripto para birimi olan SHIB, %13’ten fazla değer kaybetti. Ancak son 24 saat içinde %2,36 değer kazanmayı başardı. Bu yazının yazıldığı sırada, Shiba Inu 0,00000881 dolar seviyesinden işlem görüyor. SHIB henüz son zamanlarda eklediği sıfırı “yakmayı” başaramadı.

Shiba Inu, mizah parası statüsünü geride bırakıyor

Shiba Inu, bu yıl sadece bir “mizah parası” (memecoin) olarak bilinen statüsünü geride bırakmıştır. Shytoshi Kusama takma adını kullanan geliştirici ekibin öncülük ettiği Shiba İnu, nihayet Puppynet adlı bir Shibarium Layer 2 ağı beta sürümünü başlattı.

Şu ana kadar, 14 milyondan fazla cüzdan buna bağlandı ve milyonlarca işlem bu test ağı üzerinde gerçekleştirildi. Başlangıçta, ana ağın Kusama tarafından Mayıs ayından önce piyasaya sürülmesi bekleniyordu, ancak bu çalışmanın geliştiriciler tarafından ilk olarak planlandığından daha uzun sürdüğü görünüyor. Bunun yanı sıra, SHIB birçok büyük ve küçük kripto para borsasında listelendi. Binance, hatta Shiba Inu’yu, umut veren tokenlerin işlem operasyonlarında test edildiği İnovasyon Bölgesi’nden çıkardı. Ayrıca, SHIB topluluğu büyük ölçüde genişledi ve Gokhshtein Media’nın kurucusu David Gokhshtein ve erken Bitcoin yatırımcısı ve milyoner Jeremie Davinci gibi birçok kripto etkileyicisi tarafından desteklendi.

u.today

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin