featured

PEPE 24 saatte yüzde 75 kazandı: yatırımcının sonraki hamlesi ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

PEPE, tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) düştüğünden bu yana ilk kez dün yükselişli bir işlem günü yaşadı. Meme kripto para, işlem gününü 0,0000010000 dolardan açtı ve günü 0,0000017379 dolardan kapatmadan önce 0,0000018791 dolara yükseldi. Dünkü kısa süreli fiyat hareketi, PEPE’nin 24 saat içinde yüzde 75,06 artması anlamına geldi.

PEPE/USD günlük grafiği (Kaynak: TradingView)

Dünkü ralli, PEPE fiyatını aşırı satış bölgesinin dışına çeken bir düşüş aralığının ardından saatlik grafikte oluşan Hareketli Ortalama Yakınsama Sapması (MACD) işlemini yerine getirdi. Bir önceki işlem gününde fiyattaki düşüş eğilimi PEPE’yi 0,0000009856 dolara indirmişti. Ancak son 24 saatte yukarı yönlü toparlanma, bu boşluğu doldurdu ve MACD göstergesini nötr seviyeye taşıdı.

PEPE fiyat grafiği yorumu

Dünkü ralli ayrıca 4 saatlik grafikte nüfuslu bir bölgeden sıçramayı temsil ediyordu. Bölge henüz yeni oluşturulan meme coinin işlem tarihindeki en önemli destek bölgesi oldu. PEPE’nin bu bölgedeki fiyat hareketi, tokenin ATH’sinden birkaç gün kâr elde ettikten sonra boğa piyasasına geri dönülebileceğini gösteriyor.

PEPE’nin 4 saatlik MACD göstergesi, gelişmekte olan bir yükseliş eğiliminin henüz erken aşamalarında olduğunu işaret ediyor. Gösterge çizgileri, gelişmekte olan bir yükseliş geçişi sergileyerek aşırı satım bölgesinde bekledi. 4 saatlik MACD histogramı da önemli bir ivme ile yükseliş eğilimi oluşturdu.

PEPE/USD 4 saatlik grafik (Kaynak: TradingView)

Kripto paranın fiyatı, önemli bir psikolojik desteğin ardından 0,00000010000 dolardan sıçradı. Bu fiyat seyri, önceden belirlenmiş satın alma emirlerinden etkilenen yukarı yönlü bir geri dönüşe işaret ediyor. Bu durum, yatırımcıların piyasaya bu seviyede yeniden girmeye istekli olduklarını öne sürerek hâkim bir piyasa duyarlılığını gösteriyor.

PEPE coin, 0.0000001000 dolara düşerek geçen hafta büyük kripto borsalarındaki listelemelerden etkilenen fiyat artışındaki düzeltmeyi neredeyse tamamladı. Şu anda teknik göstergelerin ve piyasa duyarlılığının token fiyatını önemli ölçüde etkileyeceği yeni bir döneme girdi. Bu dönem, yatırımcının PEPE’nin fiyat gelişiminin bir sonraki aşamasını anlaması için çok önemli olacaktır.

coinedition.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin