Blockstream CSO’sundan çarpıcı Ethereum tahmini
Blockstream CSO’sundan çarpıcı Ethereum tahmini

2 Kasım Ethereum fiyat analizi: ETH 200 dolara tutunma çabasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

2 Kasım Ethereum fiyat hareketleri için önemli olabilecek detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dolar karşısında dünkü fiyat hareketlerine sağlam bir duruş sergileyerek saatlik 100 hareketli ortalamasının (198 dolar) altında düşmedi.
  • Özellikle kısa vadede oldukça önemli olan 100 HO dinamik destek noktası seviyesinin yatırımcılar tarafından referans alındığı görüldü.
  • Böylelikle mevcut piyasa sermayesini korumayı başaran kripto para piyasası gün sonuna doğru yeni bir yükselişe geçti. Bunun etkisi ile Ether’de fiyatını 200 doların üzerine çıkarmayı başardı.

2 Kasım Ethereum fiyat hareketleri

Ethereum bir önceki gün yaşadığı yükselişin etkisi ile 200 doların hemen altında 100 saatlik hareketli ortalama fiyatına taşımıştı. Dün ise bu seviyeyi koruyabilen Ether, akşam saatlerine doğru yükselişe geçerek gün bitiminde 200 saatlik hareketli ortalamasını geçerek önemli bir direnç seviyesi olan 200 doların üzerine çıkmayı başardı.

Yeni gün ile beraber gelen satışlar bir nebze gerileyen ETH/USD paritesinin sonuç olarak 200 HO üzerinde kalabildiğini görüyoruz. Gün içerisinde 200 dolarda konumlanan bu ortalama seviyenin altına sarkmaması durumunda Ether’de yeni yükselişler görülebilir.

Her hangi bir 200 dolar altına sarkma hareketi ise Ethereum’u yeniden 100 HO desteğine geri çekebilir. Bundan dolayı ETH/USD paritesinin öğleden sonraki fiyat hareketleri oldukça önemli olup, kripto paranın yapacağı yönelime göre hafta sonu fiyat hareketlerinin şekilleneceğini söyleyebiliriz.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Yazım esnasında saatlik MACD’nin pozitif konumundan gelen düzeltme hareketi ile negatife doğru inmeye başladığını görüyoruz. Bu durum şu an destek konumunda olan 200 HO seviyesinin yeniden test edilmesini sağlayabilir.

Stokastik osilatörün gün içindeki konumuna baktığımız ise aşırı alım bölgesinden aşağı sarkan osilatörün aşırı satım bölgesine doğru ilerlediğini görüyoruz. Ayrıca şu 50 seviyesinin üzerinde bulunan RSI ve pozitif bölgedeki CCI’nın da aşağı yönelimleri Ether’de geri çekilmenin henüz tamamlanmadığı sinyallerini veriyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin